Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šehura: "Pirmie vārti vienmēr ir īpaši, bet galvenais, lai uzvar komanda..."

Jānis Pārums

Šehura: "Pirmie vārti vienmēr ir īpaši, bet galvenais, lai uzvar komanda..."
Pols Šehura
Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Šehura, kurš vakar pret "Salavat Yulaev" (2:3, pag.) guva pirmos vārtus rīdzinieku rindās, pēc mača kluba mājaslapai dalījās iespaidos par savu un komandas sniegumu.

"Esmu ļoti priecīgs, ka izdevās gūt vārtus – pirmā ripa vienmēr ir īpaša," norādīja Šehura. "Protams, es centīšos turpmāk gūt vārtus un spēlēt labi un ceru, ka turpinājums sekos jau pavisam drīz. Tagad braucam izbraukuma spēlē, jācenšas vārtus gūt arī tur, bet galvenais jau, lai komanda uzvar, mani statistikas rādītāji tikai pēc tam."

Spēlētājs atzina, ka komanda spēlējusi labi, parādījusi cienījamu sniegumu, taču vairāk uzmanības jāpievērš momentu realizācijai: "Mums ir jāmeklē iespējas, lai gūtu vārtus, ar to mums ir problēmas. Tieši momentu realizācija ir tā, kuras dēļ zaudējam spēles. Galvenais ir spēlēt vienkārši – mest ripas uz vārtiem un meklēt iespējas, lai gūtu vārtus. Bez metieniem vārtus neredzēt. Ja neizdodas, ir jāturpina mest, citas iespējas mums nav."

Šehura gan uzslavēja arī pretiniekus, neslēpjot, ka "Salavat Yulaev" rindās gandrīz visi spēlētāji esot ar augstu individuālo meistarību. Tiesa, uzbrucējs norādīja, ka komanda ieguva punktu, lai gan varēja palikt vispār bez punktiem. "Mums ir savs spēles plāns, pie kura ir jāturas, ja kaut kur kļūdies, tad esi jau iedzinēju lomā. Kā jau spēles notiek, kad ir brīži, kad komanda spēlē labi, bet gadās arī ne tik spožas epizodes. Galvenais spēles kvalitātes krituma brīdī nepalaisties un saņemt sevi rokās, jo spēli zaudēt var acumirklī," piebilda Šehura.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

 +28 [+] [-]

, 2012-10-02 14:09, pirms 12 gadiem
Jaatzist, ka pirmas speles ir aizvadijis diezgan atzistami un ceru, ka tagad daudziem pokemoniem mutes bus ciet..
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-02 14:52, pirms 12 gadiem
Nu, tad beidz piesārņot ja nepatīk...
Raitcha rakstīja: Tās suns jau ir tajā, ka nav individuālā meistarība, lai saņemtos uz to atspēlēšanos.
Dārziņš, Miķelis, Hosa, Saša (jaunāks nepaliek) elē rattā pat Sprukts Janka, viņi tomēr to punktiņu varēja pielikt. Tgd tai atspēlēšanās brīdī ir tas pats, kas visu spēli, pietrūkt izpildījuma. Un tas aju ir akmens treneru/menedžeru plauktā.
Ne jau tam Džera ar Meiju un 4. maiņa ir pardezēta. Tam tā slavenā leģionāru maiņa un Karsums ir paredzēts, kā evicas - mēs redzam- mums nepatīk.
Slēpts komentārs: Dinamo3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-02 15:44, pirms 12 gadiem
kris0072 rakstīja: Nu, tad beidz piesārņot ja nepatīk...
Beidz lasīt, ja traucē.

  +7 [+] [-]

, 2012-10-02 15:49, pirms 12 gadiem
Pirmā maiņa un Indrašis bija nekādi,varbūt vajadzēja viņiem atpūtu iedot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-02 16:25, pirms 12 gadiem
Laikam esmu viens no Pokemoniem Jo man par pārsteigumu Pols diezgan labi spēlē, bet jāatzīst ka no paša sākuma man pret viņu personīgi nekas nebija, vienkārši izteicu domas ka vajadzētu vairāk jaunos iespēlēt. Kā ir tā ir mums pokemoniem un faniem var būt tikai idejas lēmumsu pieņem Dinamo vadība Atzīstos ka arī biju skeptisks uz to cik labi komandā iejutīsies Pols Prieks ka kļūdijos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-02 16:56, pirms 12 gadiem
simeks3 rakstīja: Prieks ,ka kļūdījos savos uzskatos par Šekuru
Par ātru tu priecājies, divas spēles nav rādītājs. Dod mēnesi, vai vēl labāk, paskaties, kādi leģionāri būs pēc ziemassvētkiem - tas būs viņu profesionalitātes un spēju rādītājs.

     [+] [-]

, 2012-10-02 17:13, pirms 12 gadiem
marselka10 rakstīja: Ja,es atceros ka visi kliedza ka tas ir atkritums, bet sis atkritums kluvis loti vertigs musu komanda!
Kādēl tāda steiga ar secinājumiem??
lai nospēlē 10 - 15 spēles, tad arī aptuveni varēs redzēt, kas viņš īsti ir

  +3 [+] [-]

, 2012-10-02 17:28, pirms 12 gadiem
Šehura ir viens no komandas labākajiem papildinājumiem varbūt pat pats labākais un nesaprotu ko domaa tie kas sauc viņu par atkritumu vai vēl kaut kā

     [+] [-]

, 2012-10-02 19:50, pirms 12 gadiem
Dinamo3 rakstīja: Neuzskatu ka skaitos pie pokemoniem,bet atzīstu ka uz Pola pievienošanos Dinamo skatijos diezgan negatīvi. Nav Pols mans lielākais favorīts komandā, bet prieks ka čalis cenšas.
Hmm... Sākt vērtēt spēlētāja sniegumu pirms tas pat nav aizvadījis vienu spēli attiecīgajā komandā? Jā, tas nu patiešām ir izcili gudri un galīgi neatgādina vietējos SC "pokemonus"...

  +2 [+] [-]

, 2012-10-02 20:10, pirms 12 gadiem
Nu vismaz censas,zvers iemetienos,ceru ka bus ari punktu guvejs,un visi zurnalugas paliks ar muti vala

  +3 [+] [-]

, 2012-10-02 20:25, pirms 12 gadiem
Man jau likās ka tā būs, ka bus lielisks speletajs.

jums tik kko gudri pamūldēt vai tik tas nebūs kārtējais Arnsons.... figu , ablomējaties pingvīni no leduslaikmeta

  +2 [+] [-]

, 2012-10-02 21:07, pirms 12 gadiem
M**cība!!! Rīt pl.19:00 Sestie atkal hokeju nerādīs!

Jūtos kā akmens cilvēks kurš priecājas kad var paskatīties TV ... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja