Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: HK "Liepāja" pārspēj "Kurbadu" Ogrē un izvirzās vadībā

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu Latvijas hokejā čempionāta Virslīgas trešajā finālspēlē starp HK "Kurbads" (Ogre) un HK "Liepāja", kurā ar 4:2 uzvarēja liepājnieki, sērijā līdz četrām uzvarām pirmo reizi izvirzoties vadībā - 2:1.
Foto: Ritvars Raits


Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.
Ņikitas Mihaiļisa vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
5

Kazahstāna uzvar ar pieredzi, noslēdzot Polijas viesošanos augstākajā līgā

Ceturtajās pasaules hokeja meistarsacīkstēs pēc kārtas no palikšanas pēdējā vietā grupā izvairījās Kazahstānas valstsvienība, atspēlējoties un ar 3:1 pieveicot Poliju, kurai elite jāpamet.
Norvēģijas valstsvienības "vecā gvarde". No kreisās: Matss Dzukarello, Andreass Martinsens un Patriks Tūresens. Foto: IIHF
1

Norvēģi pārliecinoši apliecina piederību augstākajai divīzijai, briti atkal kāpj zemāk

Pasaules hokeja meistarsacīkšu elites divīzijas sacensībās nākamgad 19. reizi pēc kārtas piedalīsies Norvēģijas valstsvienība, kura šodien ar 5:2 pārspēja Lielbritānijas komandu, kurai otro reizi pēdējo triju gadu laikā nāksies šo komandu sabiedrību pamest.