Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "TTT Rīga" neatstāj variantus "Šauļu Universitātei"

Baltijas sieviešu basketbola līgas ceturdaļfināla otrajā spēlē savā laukumā, TTT Rīga kārtējo reizi guva vairāk par 100 punktiem un pārliecinoši pieveica Šiauliai Universitetas ar 109:52 (23:15, 28:6, 25:14, 33:17). Spēlei rīdzinieču komandā tika pieteiktas tikai trīs spēlētājas (Rozenberga, Pilābere, Krēsliņa) no TTT Rīga pamatkomandas, bet pārējās vakances sastāvā veiksmīgi aizpildīja TTT Rīga - Juniores komandas spēlētājas. Arī divu spēļu summā ar 194:88 pārākas bija rīdzinieces, kas nodrošināja vietu Baltijas sieviešu basketbola līgas pusfinālā.

Kristīne Vītola pēc otrās uzvaras Grieķijas čempionātā. Foto: Olympiacos SFP
3

Žurnālists: Kristīne Vītola pievienosies Spānijas čempionei

Kristīne Vītola 2025. gadā sezonā pārstāvēs Spānijas čempioni "Valencia Basket", ceturtdien, 23. maijā, vēstīja laikraksta "Las Provincias" žurnālists Huans Karloss Vilena. Klubs informāciju vēl nav oficiāli apstiprinājis.
Laura Meldere. Foto: Reyer Venezia
1

Laura Meldere – divkārtēja Itālijas čempione

Laura Meldere un Venēcijas "Reyer" basketbolistes otrdien, 21. maijā, izbraukumā uzvarēja Jorga Dikeulakosa trenēto "Famila Schio" vienību ar 80:74. Finālsērijā līdz trīs uzvarām venēcietes bija pārākas ar 3-0 un trešo reizi vēsturē kļuva par Itālijas čempionēm.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.