Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: ''Liepāja/Triobet'' sīvā spēlē uzvar ''Jūrmalu/Fēniksu''

Vakardienas vienīgajā Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā turnīra spēlē uzvaru saspringtā un ļoti fiziskā spēlē izcīnīja ''Liepāja/Triobet'', kas savā laukumā ar 70:65 apspēlēja ''Jūrmala/Fēnikss'' komandu.

Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
21

Roberts Blūms nākamajā sezonā spēlēs Stefena Karija absolvētajā ''Davidson''

Talantīgais latviešu basketbolists Roberts Blūms nākamajā sezonā pārcelsies uz Ziemeļameriku un pārstāvēs visu laiku labākā trīspunktnieku izpildītāja Stefena Karija absolvēto Deividsonas Universitāti un tās basketbola komandu ''Wildcats''.
"Prometey" un VEF Rīga spēlē aizvadītās sezonas izskaņā. Foto: Anna Polegenko
19

Apvienotā līga noskaņojas 14 klubu turnīram, bet ir interese no Izraēlas un Ukrainas

Latvijas un Igaunijas apvienotā basketbola līga nākamo sezonu plāno aizvadīt 14 komandu sastāvā, taču šis skaitlis vēl nav akmenī iecirsts, jo pastāv interese no ārzemju klubiem par dalību līgā, portālam Sportacentrs.com pastāstīja Latvijas basketbola līgu direktors Salvis Mētra, uzsverot gan, ka, visticamāk, nākamajā sezonā interesi izrādījušo Ukrainas un Izraēlas klubu līgas dalībnieku vidū vēl nebūs.
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
44

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.