Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Rudņevam un Malkinam principiāli dueļi

Hamburger SV šodien savā laukumā uzņems Eintracht Frankfurt. Hamburga šobrīd atpaliek piecus punktus no sava pretinieka, Rudņevs turpina demonstrēt labu sniegumu un ir arī rezultatīvs. Šodien viņam būs divcīņa ar Aleksandru Maijeru, kurš ir guvis 12 vārtus, kamēr mūsu snaiperis ir iesitis astoņus vārtus.

Es domāju, ka šai spēlei ir jābūt aizraujošai, jo Hamburgas klubs uzvarot šo spēli var iekļūt Eiropas kausu zonā, kas dotu arī iespēju pacīnīties par ceļazīmi uz Čempionu līgas turnīru. Tāpēc sekojam līdzi šai spēlei, kur Artjomam tiks pievērsta pastiprināta uzmanība arī no preses puses.

Šovakar arī lielisks mačs NHL laukumos. Malkins savā laukumā tiksies ar Kovaļčuku. Pitsburga šosezon vēl nav izcīnījusi uzvaru savā laukumā, turpretī Devils vēl nav piedzīvojuši zaudējumu rūgtumu. Abi hokejisti šobrīd nav tik rezultatīvi, kā tika cerēts.

Domāju jūs jau visi zinat, ka Malkins ir mans favorīts hokejā, bet es no viņa gaidīju ko vairāk. Lai arī NHL sezona ir tikai sākumā, tomēr viņš lieliski spēlēja Magņitkā, kur rādījā ļoti labu sniegumu.

Abas spēles šodien ir apmēram vienā laikā, tāpēc izvēli izdariet paši.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-02 16:23, pirms 11 gadiem
Kāda saistība Rudņevam ar Malkinu? Un- ja Rudņevam vēl ir kāda kaut formāla saite ar LV, tad Malkins- ? Sākas "eju pār robežām paceltu ševeļuru" tipa jociņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-02 16:55, pirms 11 gadiem
divi duraki! pateikushi kaut paldies buutu Valdim!

     [+] [-]

, 2013-02-02 17:23, pirms 11 gadiem
"Šodien Edgaram Piksonam un Šūmaheram principiālas sacīkstes."
Āksti bļin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-02 19:26, pirms 11 gadiem
Kur ir teikts ka raksts ir par Latviešim, kur ir teikts ka viņiem ir kāds sakars, vienkārši raksts par to ka šovakar būs skatāmas spēles un viss !
Ja tev neinteresē šie spēlētāji, tad pēc raksta nosaukuma izlasīšanas never viņu vaļā, vai vismaz nekomentē, es piemēram pasakos par šo rakstu jo uzzināju ka jāpameklē šīs spēles netā un jāpaskatās.

     [+] [-]

, 2013-02-02 20:14, pirms 11 gadiem
Cilvēks ir iedomājies, ka ir žurnālists.... Tik pat liels, kā kombuliene dziedātāja