Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš nespēlē, "Barys" dramatiska uzvara Austrumu konferences līderu duelī

Agris Suveizda

Dārziņš nespēlē, "Barys" dramatiska uzvara Austrumu konferences līderu duelī
Lauris Dārziņš
Foto: hctraktor.org

Kontinentālajā hokeja līgā zaudējumus piedzīvoja vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Artūrs Kulda un Ufas "Salavat Yulaev" atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu (1:3), bet Čeļabinskas "Traktor", Laurim Dārziņam paliekot ārpus sastāva, piekāpās Omskas "Avangard" (1:2). Tikmēr Austrumu konferences līdere Astanas "Barys" viesos pieveica trešās vietas īpašnieci Magņitogorskas "Metallurg" (4:3).

Magņitogorskas "Metallurg" un Astanas "Barys" pēdējo spēļu bilance nebija pārāk veiksmīga. "Metallurg" piedzīvoja trīs sīvus zaudējumus pēc kārtas, savukārt Kazahstānas komanda iepriekšējo četru maču laikā trīs reizes atzina pretinieku pārākumu. "Barys" pirmajā trešdaļā neizmantoja divus vairākumus, bet 18.minūtē beidzot atklāja rezultātu – Naidžels Douss iegāja pretinieku zonā un no iemetiena apļa trāpīja tālajā stūrī (1:0).

Otrās trešdaļas ievadā viesi palika mazākumā, un "Metallurg" panāca izlīdzinājumu. Mājinieki izdarīja metienu no distances, un ripu vārtu priekšā pielaboja Tims Brents (1:1). Pēc minūtes mazākumā jau palika "Metallurg" – lai arī Magņitogorskas hokejisti nomināli izturēja mazākumu, Vladimirs Maļenkihs vēl nepaspēja pilnvērtīgi iesaistīties spēlē un Brendons Bočenskis atguva vadību viesiem (2:1).

Trešās trešdaļas devītajā minūtē "Metallurg" vēlreiz līdzīgā stilā panāca izlīdzinājumu – Brents pēc tāla metiena ieguva ripu vārtu priekšā un raidīja to mērķī (2:2). Tomēr pagāja tikai 65 sekundes, un "Barys" atkal ātri atgriezās vadībā – "Metallurg" kļūdījās savā zonā, un pēc Dastina Boida uzmetiena no aizvārtes ripa ar rikošeta palīdzību atrada ceļu uz Vasīlija Košečkina vārtiem (3:2).

Pamatlaika izskaņā "Barys", tikko izturējusi mazākumu, par komandas skaitliskā sastāva pārkāpumu atkal palika četratā. Mājinieki pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, un Jans Kovāržs tikai astoņas sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu (3:3). Pagarinājuma otrajā minūtē "Metallurg" pat tika pie iespējas izpildīt soda metienu, bet Ari Ahonens uzvarēja duelī ar Sergeju Mozjakinu. Arī pēcspēles metienu sērijā labāki bija viesi - "Metallurg" nerealizēja nevienu no trim mēģinājumiem, un Romāna Starčenko vārti atnesa komandai uzvaru (4:3). "Barys" ar 64 punktiem 32 spēlēs konferencē atrodas otrajā pozīcijā, bet "Metallurg" ar 58 punktiem 31 spēlē ieņem trešo vietu.

Citā spēlē Ufas "Salavat Yulaev" savā laukumā negaidīti zaudēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" (1:3). Artūrs Kulda uz ledus pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un bloķēja vienu metienu. Savukārt otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Čeļabinskas "Traktor", kas ar 1:2 piekāpās Omskas "Avangard". Pēc iepriekšējās neveiksmes pret Minskas "Dinamo" (2:4) "Traktor" veica lielas izmaiņas virknējumos, un Laura Dārziņa vietu ieguva savainojumu sadziedējušais Jegors Dudins.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 15:55, pirms 10 gadiem
Bočenska banda vs Mozjakina banda

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 15:57, pirms 10 gadiem
un Avto turpina plosīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-12-01 16:32, pirms 10 gadiem
Dārziņam galīgi bēdīgi iet pat uz spēle vairs nepiesaka , pff !

     [+] [-]

, 2013-12-01 16:41, pirms 10 gadiem
Es skatījos Traktor Avangard spēli tiešraidē, un ja neko nepārpratu, tad Dārziņš spēlēja. Tā kā šo spēli es skatījos , ja var tā izteikties, "ar vienu aci", tad nebija laika uz laukuma Dārziņu meklēt, bet spēles komentators teica, ka Dārziņš sācis maiņā ar A.Kosticinu un šķiet P.Kontiolu (kā parasti), taču pēc tam nobīdīts uz ceturto maiņu (kas laikam tiešām spēles nogalē nespēlēja, taču tas nenozīmē ka Dārziņš nespēlēja vispār) Ja vien kaut ko neesmu pārpratis.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-01 16:56, pirms 10 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2013-12-01 17:02, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Dārziņš vispār nebija pieteikts
http://text.khl.ru/text/38209.html
Tad tiešām kaut ko sajaucu. Acīm redzot komentators runāja par (laikam) iepriekšējo Traktor spēli. Vai arī vienkārši kļūdījās (ticamāk pirmais variants). Paldies par labojumu.

     [+] [-]

, 2013-12-01 17:31, pirms 10 gadiem
laikam darzinam nebuus,
jamina komanda,
jo ka runaja khl virtuve tad vinam esot konflikts ar treneri, jo savainojums ir izdziedets darzinam un pirms ta un vispar sozeon spele labi larijs, taak gan jau ka ir kadas citas problemas kas vainojamas vina sedesana uz solina. zell!

  +3 [+] [-]

, 2013-12-01 18:19, pirms 10 gadiem
Nez vai Dārziņa nespēlēšanu var izskaidrot ar konfliktu, ja būtu gūtie vārti nebūtu nekādi knflikti, nekas cits. Leģionāram ir jāgūst vārti un ja nesanāk tad ar dodas šie knflikti, ja tā var teikt.

Dārziņš jau Ak Bars laikos bija diezgan traumatisks un tas pats turpinājās traktorā, diemžēl arī punkti nekrājas kā mums visiem gribētos. Rezultātā sēdēšana uz soliņa vai arpus satāva.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-01 18:39, pirms 10 gadiem
Bruins133 rakstīja: Dārziņš laikam būs miljonus sapelnījis un varēs nākošsezon atgriezties uz Rīgu.
Darzina nauda neliek mieru?

  -2 [+] [-]

, 2013-12-01 19:50, pirms 10 gadiem
Curtiys rakstīja: laikam darzinam nebuus,
jamina komanda,
jo ka runaja khl virtuve tad vinam esot konflikts ar treneri, jo savainojums ir izdziedets darzinam un pirms ta un vispar sozeon spele labi larijs, taak gan jau ka ir kadas citas problemas kas vainojamas vina sedesana uz solina. zell!
Var jau but ka spele labi ka tu saki tikai rezultata nav ne Mikelim ne Laurim. Ko LV izlase daris OS ar tadiem nikulojosiem uzbrucejiem nav skaidrs.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-01 20:03, pirms 10 gadiem
HAOSS rakstīja: Var jau but ka spele labi ka tu saki tikai rezultata nav ne Mikelim ne Laurim. Ko LV izlase daris OS ar tadiem nikulojosiem uzbrucejiem nav skaidrs.
Bet tur jau tā lieta ka spēlējot ar saviem čomiem viņiem iet , tas pats es domāju tagad ja uz Rīgu atnāktu Miķelis un Lauris viņi būtu vieni no līderiem..

  -1 [+] [-]

, 2013-12-02 00:30, pirms 10 gadiem
Gatavojas zvaigznu spelei! Visiem balsot par Lauri!!!

     [+] [-]

, 2013-12-02 01:09, pirms 10 gadiem
Miķelis ar Lauri nākamgad Rīgas Dinamo laikam spēlēs, pazuduši puikas krievzemē