Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kids cerot uz Porziņģa dalību nākamajā spēlē pret ''Heat''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kids cerot uz Porziņģa dalību nākamajā spēlē pret ''Heat''
Džeisons Kids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids pēc uzvaras pār Sakramento ''Kings'' ar 105:99 apgalvoja, ka cerot uz Kristapa Porziņģa dalību naktī uz trešdienu gaidāmajā mačā pret Maiami ''Heat''.

Svētdien Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) uzvaru ar 105:99 pār Sakramento ''Kings'' svinēja Dalasas ''Mavericks''. Dalasai trešo spēli pēc kārtas muguras lejasdaļas savainojuma dēļ izlaida latvietis Kristaps Porziņģis.

Pēc uzvaras galvenais treneris Džeisons Kids atklāja, ka Kristaps sastāvā varētu atgriezties naktī uz trešdienu gaidāmajā spēlē pret Maiami ''Heat''. ''Cerams, viņš rīt jutīsies labāk un otrdien varēs spēlēt. Sekojam līdz situācijai katru dienu.'' Porziņģis karjeras laikā bijis visai traumatisks un šis aspekts vaicāts arī galvenajam trenerim, kurš to skaidroja ar latvieša garo augumu: ''Nezinu, vai tā ir tikai neveikšanās. Viņš ir 221 cm garš. Mēs gribam, lai Kristaps ir vesels. Kad viņš spēlēja, tad to darīja ļoti labi. Cerams, šis ir tikai viens mazs solis atpakaļ, kuru varēsim ātri pārvarēt un turpināt būt veiksmīgi ar Kristapu laukumā.''

Spēles laikā muguras savainojuma dēļ pēc bumbas triekšanas grozā no augšas ''Mavericks'' pazaudēja vēl vienu garo spēlētāju - Maksi Kleberu, kurš spēli ar ''Kings'' noslēdza jau pirmās ceturtdaļas laikā. Šobrīd vēl nav ziņu par savainojuma nopietnību un cik ilgu laiku ''Mavericks'' nāksies spēlēt bez Klebera.

Ar četrām uzvarām sešās spēlēs ''Mavericks'' ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē. Tikai Jūtas ''Jazz'' un Goldensteitas ''Warriors'' Rietumos sezonu sākušas labāk par Dalasu.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/kleberstrainsb...

  +5 [+] [-]

, 2021-11-01 10:56, pirms 2 gadiem
Es arī ceru... Un ceru, ka tomēr vēl ir laiks Kristapam pārprofilēties un sākt uzbrukt grozam no groza apakšas un pēc uzbrukuma bumbu iegūšanas. Dažeiz tā liekas, ka būtu jēdzīgāk pieaudzēt muskuļu masu, atteikties no "sharp shooter" iedomu lomas un sākt kapāt. Savādāk tā trausluma sajūta un viņa paša bailes pēc traumas, joprojām ņem virsroku, lai vai cik vasarā itkā ieguldījis fiziskajā.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-01 12:04, pirms 2 gadiem
goljax rakstīja: Es arī ceru... Un ceru, ka tomēr vēl ir laiks Kristapam pārprofilēties un sākt uzbrukt grozam no groza apakšas un pēc uzbrukuma bumbu iegūšanas. Dažeiz tā liekas, ka būtu jēdzīgāk pieaudzēt muskuļu masu, atteikties no "sharp shooter" iedomu lomas un sākt kapāt. Savādāk tā trausluma sajūta un viņa paša bailes pēc traumas, joprojām ņem virsroku, lai vai cik vasarā itkā ieguldījis fiziskajā.
KP tak paintā nemaz nemāk spēlēt jēdzīgi, viņu uz pusi īsāks spēlētājs var nosegt.

     [+] [-]

, 2021-11-01 12:35, pirms 2 gadiem
nu nezinu. ja ar muguru un ceļiem ir problēmas jau ar šito svaru, tad pieaudzēt to nebūtu prātīgākais

  -2 [+] [-]

, 2021-11-01 12:46, pirms 2 gadiem
"Its passion about the game, that sets me apart!" šis citāts bija taisnība, bet tikai pirmos 2-3 gadus. Ka tik mūs nesagaida, Andrīša liktenis. Ļoti ļoti žēl!

     [+] [-]

, 2021-11-01 12:47, pirms 2 gadiem
raivisss rakstīja: nu nezinu. ja ar muguru un ceļiem ir problēmas jau ar šito svaru, tad pieaudzēt to nebūtu prātīgākais
Aizpagajuso sezonu,kad atgriezas vins bija uznemis muskulu masu un vins pats izteicas,ka tas vinam tomer drusku ir traucejis metienam,tad atkal drusku nometa un ertak spelet,elastigaks esot.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-01 13:27, pirms 2 gadiem
KP ir lielisks metiens, bet no groza tuvuma viņš spēlē vienkārši drausmīgi. Atlēcošās bumbas arī nespēj sakrāt, var nobloķēt pārs metienus, bet nosegt īsti kvalitatīvi nevar!

  -2 [+] [-]

, 2021-11-01 13:39, pirms 2 gadiem
Skatoties vakardienas spēli, kur minūtes pārtraukumā Kristaps ar Bobanu bakstijās ar sāniņiem viens pret otru, tieši nodomāju- ko nozīmē "sāpes mugurā"? Ja mugura ir traumēta, es cenšos izvairīties no jebkāda kontakta. Bet pašam sist ar sāniņu otram traumētajam un iesmiet!!! Man radās sajūta, ka ne jau mugura ir īstais nespēlēšanas iemesls!

  +2 [+] [-]

, 2021-11-01 13:53, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Skatoties vakardienas spēli, kur minūtes pārtraukumā Kristaps ar Bobanu bakstijās ar sāniņiem viens pret otru, tieši nodomāju- ko nozīmē "sāpes mugurā"? Ja mugura ir traumēta, es cenšos izvairīties no jebkāda kontakta. Bet pašam sist ar sāniņu otram traumētajam un iesmiet!!! Man radās sajūta, ka ne jau mugura ir īstais nespēlēšanas iemesls!
tak nenopietna trauma, būšot atpakaļ uz nākošo spēli, nav ko sākt gudrot konspirāciju teorijas

  +1 [+] [-]

, 2021-11-01 13:56, pirms 2 gadiem
goljax rakstīja: Es arī ceru... Un ceru, ka tomēr vēl ir laiks Kristapam pārprofilēties un sākt uzbrukt grozam no groza apakšas un pēc uzbrukuma bumbu iegūšanas. Dažeiz tā liekas, ka būtu jēdzīgāk pieaudzēt muskuļu masu, atteikties no "sharp shooter" iedomu lomas un sākt kapāt. Savādāk tā trausluma sajūta un viņa paša bailes pēc traumas, joprojām ņem virsroku, lai vai cik vasarā itkā ieguldījis fiziskajā.
izskatās ka treniņos nav strādājis ar spēlēšanu groza tuvumā. Ja paskatās statistiku tad KP normāls % ir tik no 3p vai tuvu grozam, pustālais ir katastrofa un vispār ne pats efektīvākais metiens ja var uzmest truli un gūt par 50% vairāk punktu.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-01 14:02, pirms 2 gadiem
Kā dīvāna eksperti, varam tikai mēģināt minēt un izdarīt secinājumus no tā, ko redzam un dzirdam. Manupārt fiziskās traumas ir iedragājušas KP psiholoģiski. Kur gan ir palikusi tā pārliecība un jaunības degsme, kas bija NYK laikos! Es, ja godīgi, ar skumju nostaļģīju atceros tos laikus, kad ik spēli redzējām vairākus skaistus dankus, putback-us un blokus. Kad 25+ punkti spēlē bija norma. Kad katram otrajam fanam uz krekla zālē bija #6! Protams, te priekšā ir LD. Bet tomēr! Viņiem ir katram sava loma. Cik bija daudz cerību, ka šis būs super-truper duets. Par to vairs nevien pat neieminas... Ja godīgi, vairs neceru, ka KP kļūs par superzvaigzni. Lai Dievs dod vismaz veselību un stabilu spēli pamatpieciniekā. Šajā vai citā klubā.

     [+] [-]

, 2021-11-01 14:19, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: izskatās ka treniņos nav strādājis ar spēlēšanu groza tuvumā. Ja paskatās statistiku tad KP normāls % ir tik no 3p vai tuvu grozam, pustālais ir katastrofa un vispār ne pats efektīvākais metiens ja var uzmest truli un gūt par 50% vairāk punktu.
Jā, problēmas ar pustālo ir acīmredzamas. Bet kāpēc viņš ar saviem 2,21 m nespēlē tuvāk grozam, nav skaidrs. Ar ko viņš sliktāks šajā ziņā par to pašu Bobanu, kurš darbojas postā ir visnotaļ efektīvs? Nu, ok Bobans masīvāks, bet tad lai pretinieki sit sodus! 3.p. metiens KP ir vidējā statistiskā robežās - tikai labākie met ap 50%. Bet tie pustālie ir kaut kāda maģija dažreiz. S/m arī pie tādiem varam pieskaitīt. LD var mest kaut kādus trakos truļus no centra, bet s/m ir problēma. Pēdējā spēlē šķiet 2/6 vai kaut kas tāds...

  +3 [+] [-]

, 2021-11-01 14:43, pirms 2 gadiem
Heilijs rakstīja: Skatoties vakardienas spēli, kur minūtes pārtraukumā Kristaps ar Bobanu bakstijās ar sāniņiem viens pret otru, tieši nodomāju- ko nozīmē "sāpes mugurā"? Ja mugura ir traumēta, es cenšos izvairīties no jebkāda kontakta. Bet pašam sist ar sāniņu otram traumētajam un iesmiet!!! Man radās sajūta, ka ne jau mugura ir īstais nespēlēšanas iemesls!
Gan jau vienkārši nogaida kad sadzīs zilā acs un muguras sāpes izdomāja, kā ataisnojumu nespēlēšanai

  -1 [+] [-]

, 2021-11-01 15:15, pirms 2 gadiem
Parasti esmu optimists, un vienmēr atbalstu KP.
Bet nu gan jau vairs nav ko teikt aizstāvībai. Kaut kur jau paliek par daudz, ar nespēlēšanu..

  -4 [+] [-]

, 2021-11-01 15:15, pirms 2 gadiem
Ja Ēzelītis (Donkey) nesāks pienest virtuļus (donuts) Vienradzim (Unicorn), Dalasa būs vien kleperu (nags) stallis ...

     [+] [-]

, 2021-11-01 15:28, pirms 2 gadiem
berimors rakstīja: Jā, problēmas ar pustālo ir acīmredzamas. Bet kāpēc viņš ar saviem 2,21 m nespēlē tuvāk grozam, nav skaidrs. Ar ko viņš sliktāks šajā ziņā par to pašu Bobanu, kurš darbojas postā ir visnotaļ efektīvs? Nu, ok Bobans masīvāks, bet tad lai pretinieki sit sodus! 3.p. metiens KP ir vidējā statistiskā robežās - tikai labākie met ap 50%. Bet tie pustālie ir kaut kāda maģija dažreiz. S/m arī pie tādiem varam pieskaitīt. LD var mest kaut kādus trakos truļus no centra, bet s/m ir problēma. Pēdējā spēlē šķiet 2/6 vai kaut kas tāds...
cik redzēts tad KP ir efektīvs ja ir kustībā (kā jebkurš basketbolists) ar visādiem ieskrējieniem utt. hvz, varbūt psiholoģiski vairs negrib skraidīt (dēļ sava statusa) ja redz ka LD driblē 10s un bumba nenonāk pie viņa. bet ja tāds ir uzbrukuma zīmējums tad nba atradīsies spēlētāj kas izskaidrīs pa daudz mazākām naudām nekā KP.

     [+] [-]

, 2021-11-01 17:07, pirms 2 gadiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Gan jau vienkārši nogaida kad sadzīs zilā acs un muguras sāpes izdomāja, kā ataisnojumu nespēlēšanai
Ja tas tā (kam drīzāk neticu), tad viengais attaisnojums būtu pamatīgs aizpampums. Citādi tas būtu stulbi manuprāt. Bet vienu spēli ar fingāli viņš nospēlēja gan.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-01 17:13, pirms 2 gadiem
Apollo ir raksts ar atsauci uz " Bleacher report", kurā darījums ar Porziņģi ierindots starp sliktākajiem. Un turpat sliktākajos ir Kids-treneris.

     [+] [-]

, 2021-11-01 18:18, pirms 2 gadiem
vorkuta rakstīja: Apollo ir raksts ar atsauci uz " Bleacher report", kurā darījums ar Porziņģi ierindots starp sliktākajiem. Un turpat sliktākajos ir Kids-treneris.
Kāds ir tavs, eksperta, vērtējums?

     [+] [-]

, 2021-11-01 18:55, pirms 2 gadiem
Kā vispār var pārmest savējiem (letiņam) kko par traumatismu, pārmaksāšanu utt... Mums daudz Nba veči bijuši? Traumas....tad pie katra nba raksta vajadzētu čikstēt par Rouzu, Kazinsu, Mcgreidiju utt. Pārmaksāts.... katrā klubā ir vismaz 4x pārmaksātie! Visstulbākais, ka savējie noliek savējo, skaudība vai hvz...bet kkā riebīgi pie katra Mavericks raksta lasīt vienu un to pašu!