Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona komandas biedrs Grigorenko: "Par braukšanu uz KHL pat nedomāju "

Jānis Pārums

Girgensona komandas biedrs Grigorenko: "Par braukšanu uz KHL pat nedomāju "
Mihails Girgorenko
Photo: Dan Hickling

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" uzbrucējs Mihails Grigorenko pēc kārtējā komandas zaudējuma pret Ņujorkas "Rangers" (0:2) pastāstīja par neveiksmīgo sezonas sākumu.

"Pagaidām mums maz kas padodas, taču ir grūti izskaidrot kāpēc. Pamostamies tikai trešajā trešdaļā, kad vilciens lielākoties ir aizbraucis. Mums bieži pietrūkst saprašanās, komandas "ķīmijas". Vairāk jāspēlē vienam par otru. Nesen mums bija komandas sanāksme, ilgi runājām. Ceru, ka tas palīdzēs," sacīja Grigorenko.

Uzbrucējs arī izteica viedokli par savu zemo rezultativitāti: "Izdevības man ir katrā spēlē, bet ripa spītīgi neiet vārtos. Turklāt visa komanda gūst maz vārtu, kas nudien neveicina pārliecību. Laikam vairāk jāstrādā pie metieniem..."

"Kontinentālajā Hokeja līgā jūtu līdzi dzimtajai CSKA komandai, kurā man ir daudz draugu. Lūk, piemēram, Koļa Prohorkins, visu laiku gūst vārtus – malacis," sacīja Grigorenko, norādot, ka pašam nav plānu pārcelties uz KHL, jo vēlas sevi apliecināt Ziemeļamerikā. "Pagaidām par braukšanu uz KHL pat nedomāju. Gribu nostiprināties NHL, pierādīt galvenokārt jau sev, ka varu spēlēt tik augstā līmenī."

13 spēlēs šosezon Grigorenko nopelnījis tikai vienu rezultativitātes punktu par rezultativitātes piespēli (Girgensonam 14 spēlē trīs (1+2) punkti). Ar izcīnītajiem pieciem punktiem "Sabres" šobrīd ir vājākā komanda līgā.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs: Keep on

  +4 [+] [-]

, 2013-11-01 22:12, pirms 11 gadiem
Keep on rakstīja: Bet vajadzētu
Jo? Pamatojiet lūdzu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-01 22:56, pirms 11 gadiem
Treneris jau pārāk sāk ar viņu auklēties... No tā var ciest visa komanda

  -2 [+] [-]

, 2013-11-01 22:56, pirms 11 gadiem
Gan jau drīzumā tāpat spēlēs KHL.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-01 22:59, pirms 11 gadiem
Ogres federācija rakstīja: Treneris jau pārāk sāk ar viņu auklēties... No tā var ciest visa komanda
Mbļe,diezgan amizanti tas škiet,ņemot vērā to,kādā situācijā tad tā komanda ir. Un tad jau arī par Girgensonu varbūt varētu tā teikt ? Girgensons jau arī nespīd ar rezultativitāti,protams viņš to kompensē ar citām lietām...

     [+] [-]

, 2013-11-01 23:10, pirms 11 gadiem
Nafig to KHL... Gomeļas Gomseļmaš meklē jaunu puisi. Aizbrauc, pavērsies jaunas iespējas un tā...

  +2 [+] [-]

, 2013-11-01 23:20, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Tak saņemies Grigo , dod pasas Girgam un šamējais jau sametīs, vai ,ja pasu padod Zemgus tad šauj pa kasti nedomādams !
Tu runā tā itkā viņi spēlētu vienā maiņā
Sezonas sākumā dažas spēles nospēlēja, kopš tā laika Grigo ceļo starp 4 un 2 maiņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-11-02 06:45, pirms 11 gadiem
RILEY. rakstīja: Tač ko jūs to Grigorenko varat no*irst. Normāls čalis liekas. Viņš arī nav nekāds supertalants. Abi ar Girgensonu tikai 19 gadus jauni un jau ir NHL, tas jau ir apsveicami. Labi, varbūt tik labs aizsardzībā nav, bet nevajag jau teikt, ka treneris ar viņu auklējas. Tomēr cerības velta uz Grigo daudz. Šogad tāpat ir rebuild gads, tāpēc arī dod iespēju sevi apliecināt un gūt pārliecību, pieredzi uz NHL ledus. Tas pats Larsons arī nav izcils, daudz noraidījumu.
Tur jau tā lieta, ka Grigorenko tiek uzskatīts par ļoti lielu talantu un potenciālu 1./2. maiņas centru.

Ar realitāti gan pagaidām tam nav nekāda sakara. Var runāt par neveiksmju sēriju, taču 38 NHL spēlēs gūti 1 vārti jau ir tendence.

Ja ņem vērā, ka Grigorenko ir mīksts spēlētājs, kam nepatīk spēlēt fiziski, tad te ir runa par potenciālu "draft bust", jo diez vai viņš der 3./4. maiņas spēlētāja lomai.

Sabres šobrīd aug rinda labu un ļoti labu aizsargu (Ristolainens, Zadorovs, Pesiks, Makeibs, Maknabs) un izcilu/ļoti labu uzbrukuma 3./4. maiņas spēlētāju (Lāšons, Armija, arī AHL vēl spēlējošais Katenači, Girgensons, Foliņo), taču kļūst arvien skaidrāks, ka akūti pietrūkst pasaules klases līmeņa uzbrucēju, kas būtu cienīgi Stenlija kausa pretendentu 1. maiņai.

Iespējams, ka no pāris uzbrukuma talantiem var izspiest kaut ko vairāk par ļoti labiem 3. maiņas kapātājiem. Vislielākās cerības laikam jāliek uz Foliņo, taču, protams, pārējiem arī ir zināms potenciāls.

Tāpat nevar aizmirst pēdējo kārtu drafta izvēles. Piemēram, ir tāds 18 gadīgs malējais uzbrucējs Gustavs Poslers, ko šogad Sabres paņēma 5. kārtā un, ja nemaldos, viņš bija tuvu Elitsērijas rekordam pēc kārtas gūto punktu ziņā. Šobrīd 8 punkti 12 spēlēs.

Jebkurā gadījumā, Sabres nākamajos 2 gados ir 9+ pirmo divu kārtu drafta izvēles tiesības. Un nav jābūt ģēnijam, lai secinātu, ka vairums no izvēlēm būs tieši uzbrucēji.

Ja Grigorenko turpinās šādā garā, viņam nekas cits neatliks kā domāt par KHL jau piespiedu kārtā. Ar katru gadu komandā ienāks vēl pāris jaunie. Aritmētika ir vienkārša - vietu skaits komandā ir ierobežots.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-02 07:44, pirms 11 gadiem
Girgensons + Grigorenko + Flynn = laba maiņa. Sezonas sākumā viņiem gāja, izjauca maiņu un uz pēdējo spēli atkal salika kopā - atkal redz saspēli un momentus. Šiem puikām ir jāspēlē kopā nākamo spēli, būs labi!

  -3 [+] [-]

, 2013-11-02 07:44, pirms 11 gadiem
Girgensons + Grigorenko + Flynn = laba maiņa. Sezonas sākumā viņiem gāja, izjauca maiņu un uz pēdējo spēli atkal salika kopā - atkal redz saspēli un momentus. Šiem puikām ir jāspēlē kopā nākamo spēli, būs labi!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-02 09:33, pirms 11 gadiem
EUcerin rakstīja: Jo? Pamatojiet lūdzu!
Ko tur pamatot, paskaties statistiku un šis čalis slinks kā maita! Jāsāk gatavoties, ka komanda var ari līgumu tālāk nepiedāvāt. Un tad jau var nākties meklēt variantus Krievzemē.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-02 09:37, pirms 11 gadiem
Nu izlasot šo interviju rodas pretējas domas,ka puika jau sāk par to domāt. Jo ar tādu spēli,rezultativitāti,atliek minēt,cik ilgi klubs dos tās iespējas. Iespējams šo sezonu tiešām ziedos gaidāmajam draftam un bifeļu prospektu iespēlēšanai. Viens ir skaidrs,agri vai vēlu ar šādu spēli viņu gaida mīļotais CSKA,par kuru Miša tā fano iekš KHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-02 16:34, pirms 11 gadiem
RILEY. rakstīja: Par to kā tu izteicies par Girgensonu jau vairākus mēnešus pēc kārtas, vispār nezinu vai gribu tavu viedokli uztvert nopietni.. Es vispār nerunāju par to, kas ir Grigorenko u.t.t.. Vienkārši man ir jau pieriebies, ka viņu gandrīz visi sc lietotāji noliek kaut gan paši ne sū*a nesaprot. Šogad ir tīrs rebuild gads. Grigorenko ir viens no Sabres prospektiem. Tas būtu neloģiski, ja RR viņu tagad nosēdinātu un neiespēlētu (kgan no tāda idiota trenera varētu ko tik stulbu arī sagaidīt), jo Sabres rezerves ir samērā sliktas - 2 bezjēdzīgi, netīri un rupji spēlētāji - Skots un Kaleta no kuriem pienesums tuvu nullei.. Ja jau šogad tāpat nekur netiks kāpēc gan viņi nevar dot iespēju Grigo gūt pieredzi un iejusties NHL? Ja jau viņi saista cerības ar Grigo, ka viņš kļūs par 1./2. maiņas spēlētāju, tad arī attiecīgi jāiespēlē tajās maiņās. Tāpat nav ko zaudēt, tikai iegūt. Iespējams, Grigo atvērsies, bet ja nē, tad tāpat nekas nemainīsies un iegūs labu drafta izvēli.
Nesapratu, kur tieši es kaut ko esmu ne tā izteicies par Girgensonu.

Kurš liek Grigorenko kaut kur nosēdināt? Tikai argumentēju, ka iespējas nonākt KHL nav tik mazas, kā te dažs labs izteicās.

     [+] [-]

, 2013-11-02 16:59, pirms 11 gadiem
Dažiem vajag laiku adaptēties, 40 spēlēs vēl nav nekas, Sabres komanda šā vai tā necer iekļūt playoff, tāpēc iespēlē viņu 2./3. maiņā. Viņš nerāda to sniegumu, ko no viņa tagad vēlas, taču tas nenozīmē, ka vēlāk to nedarīs.
Viņa lielākais mīnums ir spēka spēle, 1-2 sezonas un čalim būs arī normāl rāmis un tad varēs spēlēt vārtu priekšā, viss ir tikai laika jautājums.

     [+] [-]

, 2013-11-03 11:20, pirms 11 gadiem
Megadzilna rakstīja: Dažiem vajag laiku adaptēties, 40 spēlēs vēl nav nekas, Sabres komanda šā vai tā necer iekļūt playoff, tāpēc iespēlē viņu 2./3. maiņā. Viņš nerāda to sniegumu, ko no viņa tagad vēlas, taču tas nenozīmē, ka vēlāk to nedarīs.
Viņa lielākais mīnums ir spēka spēle, 1-2 sezonas un čalim būs arī normāl rāmis un tad varēs spēlēt vārtu priekšā, viss ir tikai laika jautājums.
Rāmis viņam jau tagad ir normāls. Problēma ir vai nu psiholoģijā, vai arī vienkārši negribēšanā. Brīžiem liekas, ka viņš vispār no jebkāda kontakta baidās.

Pēdējā laikā gan ir drusku progresējis spēka spēles ziņā, bet nu sevišķa efekta tik un tā nav.