Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Belousovs: "Četri pagarinājumi piecās spēlēs – tā gadās pirmo reizi manā mūžā"

Jānis Celmiņš

Belousovs: "Četri pagarinājumi piecās spēlēs – tā gadās pirmo reizi manā mūžā"
Valērijs Belousovs
Foto: khl.ru

„Šajos pagarinājumos puiši patērējuši ļoti daudz spēka;” pēc uzvaras pār Kazaņas „Ak Bars” komandu Gagarina kausa izcīņas pusfināla sērijas piektajā spēlē teica Čeļabinskas „Traktor” galvenais treneris Valērijs Belousovs.

Jau vēstīts, ka šovakar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas spēlē astoņas sekundes līdz pirmā pagarinājuma beigām otro uzvaru sērijā izcīnīja Čeļabinskas "Traktor", ar rezultātu 2:1 Kazaņā pieveicot Laura Dārziņa pārstāvēto "Ak Bars". Uzvaras vārtus guva Petri Kontiola, kurš pagarinājuma vidū nerealizēja soda metienu. Sērijā ar 3:2 vadībā joprojām ir Kazaņas hokejisti, taču sērijas sestais mačs risināsies Čeļabinskā.

„Esmu pateicīgs puišiem, ka šodien spējām uzvarēt un pagarinājām sēriju,” pēc sērijas piektās spēles teica Valērijs Belousovs. Tāpat treneris komentēja epizodi, kurā soda metienu nopelnīja Derons Kvints. „Viņš guva savainojumu un nespēja izpildīt bullīti. Petri Kontiolu es pats nozīmēja izpildīt šo metienu,” atklāja treneris.

Tikmēr „Ak Bars” galvenais treneris Valērijs Belovs pēc spēles pauda, ka komandai vajadzējis veiksmīgāk nospēlēt skaitliskajā vairākumā. „Komandas spēkos ir ļoti līdzīgas, tāpēc arī cīņa ir tik aizraujoša. Kādam bija jākļūdās, šoreiz tie bijām mēs. Mums bija jāgūst vārti skaitliskajā vairākumā,” pārliecināts bija treneris.

Tikmēr „Traktor” aizsargs Ņikita Ņesterovs izteicās, ka komanda Čeļabinskā atgriezīsies labā noskaņojumā. „Ceram atgriezties Kazaņā uz septīto maču. Šī bija vēl viena ļoti smaga spēle, taču mēs spējām izturēt un uzvarējām. Pateicos komandas atbalstītājiem,” pauda Ņesterovs. Savu parkvalificēšanu no aizsarga par uzbrucēju spēlētājs komentēja ar sajūsmu. „Lieliski! Nekas īpašs no manis netiek prasīts. Spēlēju vienā trijniekā ar jaunajiem, ātriem spēlētājiem. Mans uzdevums ir atdot piespēli vai vienkārši iemest ripu pretinieku zonā,” pauda spēlētājs.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...
Официальный сайт хоккейного клуба "Ак Барс"...