Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Vai paēdušie Himki spēs izcīnīt uzvaru?

1.feb . 21:30

Caja Laboral - Himki

Pēdējā laikā Himki izpelnījas preses uzmanību, jo klubā bija finansiālas problēmas. Komandu draudēja pamest treneris un tās vadošie spēlētāji. Tagad budžeta robi ir aizlāpīti un spēlētāji var nedomāt par neizmaksātajām algām.

Mana pieredze gan rāda, ka izsalcis basketbolists spēlē labāk nekā paēdis, tāpēc būs interesanti pavērot šo maču. Himki komandai šodien būtu svarīgi uzvarēt, jo zaudējuma gadījumā viņi atkrīt uz ceturto - piekto vietu grupā, un būs jācīnās ar Olympiacos par iekļūšanu play-off. Risks ir visai paliels un tas var atstāt psiholoģisku iespaidu uz komandas sniegumu.

Runājot ar Himki galveno treneri - Kurtinaiti, viņš skaidri un gaiši pateica, ka komanda ir izsista no līdzsvara, jo pēdējās divas nedēļas netika aizvadīti kvalitatīvi treniņi.

Caja Laboral uzvarot šo spēli varētu turpināt cīņu par pirmo vietu grupā. Komanda ir labā formā un savas laukuma priekšrocības dos tikai pozitīvo efektu. Katrā ziņā mačs solās būt interesants, tāpēc iesaku arī jums pavērot šo spēli.