Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs izcīna 4. vietu Tallinas "Grand Prix", Kučvaļska septītā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs izcīna 4. vietu Tallinas "Grand Prix", Kučvaļska septītā
Deniss Vasiļjevs
Foto: Olivier Brajon, facebook.com/gpcourchevel

Latvijas daiļslidošanas cerības Angelina Kučvaļska (15) un Deniss Vasiļjevs (15) izcīnīja attiecīgi septīto un ceturto vietu "Grand Prix" junioru (U20) posmā Tallinā. Tas ir pirmais gadījums, kad šādā līmenī tik augstu finišē uzreiz divi mūsējie.

Angelina Kučvaļska īsajā programmā ar personīgo rekordu (49.21 punkti) bija sestā. Šodien viņa nepievīla arī izvēles programmā un abu disciplīnu kopvērtējumā ar 135.78 punktiem izcīnīja 7. vietu, kas ir atkārtots viņas karjeras lielākais sasniegums. Mūsu sportistei priekšā ir tikai lielvalstu pārstāves - pa divām japānietēm un krievietēm, kā arī korejiete un amerikāniete.

Deniss Vasiļjevs īsajā programmā īpaši nespīdēja (58.37 punkti) un bija sestais. Taču izvēles programmā vakar izgāzās divi augstāk esošie (amerikānis un ukrainis), savukārt mūsu sportists nostartēja savā līmenī (123.05 punkti). Līdz ar to abu disciplīnu kopvērtējumā daugavpilietis izcīnīja 4. vietu. Priekšā aizsteigušies tikai lielvalstu pārstāvji - krievs, japānis, ķīnietis.

Tallinā "Grand Prix" kopvērtējums, juniori

#daiļslidotājs (valsts)punkti
1.Aleksandrs Petrovs (Krievija)208.37
2.Sota Jamamoto (Japāna)202.70
3.He Žangs (Ķīna)193.34
4.Deniss Vasiļjevs (Latvija)181.42
5.Endrjū Torgaševs (ASV)177.65

Kā jau ziņots, septembra sākumā Kučvaļska ar karjeras rekordu izcīnīja 7. vietu junioru "Grand Prix" posmā Čehijā, savukārt augusta beigās Vasiļjevs ieguva 4. pozīciju junioru "Grand Prix" posmā Francijā.




Angelina Kučvaļska 27. septembra izvēles programmā


Deniss Vasiļjevs 26. septembra izvēles programmā

Izmantotie resursi:
www.isu.org