Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Video: P. Eiduka: "Ar mani strādā arī OS čempions Vērpalu, tehnika klasikā ir uzlabojusies"

18 gadus vecā distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka kopš šīs sezonas iekļāvusies Igaunijas komandā "Team Haanja", kas talantīgajai sportistei pavēris jaunas iespējas progresam. Intervijā viņa stāsta par priekšrocībām, ko dod trenēšanās komandā, nevis individuāli.

P.S. Tuvākajās dienās Sportacentrs.com varēsiet noskatīties pilnu interviju ar distanču slēpotāju Patrīciju Eiduku.

, 2019-01-30 12:30, pirms 5 gadiem
Jābūt interesantai intervijai! Lai veicas Patrīcijai!
, 2019-02-01 19:11, pirms 5 gadiem
Es te nesen Patrīcijas sakarā stāstīju, ka klasika jādrillē no pirmās nostāšanās uz slēpēm. Ceru, ka lielmeistars iemācīs knifiņus un meitenei izdosies uzlabot ātrumu. Ātrs solis klasikā = liels progress rangā.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
Indulis Bikše. Foto:Romāns Kokšarovs, f64

Bikšes un LSF strīdu par viņa neiekļaušanu olimpiskajā komandā turpinās iztiesāt maija beigās

LETA. Latvijas slēpotāja Induļa Bikšes strīdu ar Latvijas Slēpošanas federāciju (LSF) un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) par viņa neiekļaušanu Pekinas olimpisko spēļu komandā Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 28.maijā plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.