Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šifrina uzvar pirmajās Pasaules kausa sezonas slaloma sacensībās

Šifrina uzvar pirmajās Pasaules kausa sezonas slaloma sacensībās
Mikaela Šifrina. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Pagājušās sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāja amerikāniete Mikaela Šifrina sestdien veiksmīgi sāka jauno Pasaules kausa sezonu, uzvarot pirmajās slaloma sacensībās.

Vīriešiem Pasaules kauss sākās jau oktobra beigās, taču sievietēm pirmās trīs Pasaules kausa sacensības tika atceltas neatbilstošu laikapstākļu un nepietiekama sniega daudzuma dēļ.

Pēc pirmā brauciena Šifrina ierindojās trešajā vietā, atpaliekot 0,55 sekundes no vācietes Lēnas Dirras. Otrajā braucienā amerikānietei padevās labākais rezultāts un, divu braucienu summā finišējot minūtē un 51,25 sekundēs, viņa pakāpās uz pirmo vietu.

Otrajā pozīcijā sacensības noslēdza Anna Svenne-Larsone no Zviedrijas, kura atpalika no Šifrinas 0,16 sekundes, bet labāko trijnieku, zaudējot 0,2 sekundes, noslēdza Slovākijas kalnu slēpotāja Petra Vlhova.

27 gadus vecajai Šifrinai tā bija 75.uzvara Pasaules kausa sacensībās. Tikai diviem sportistiem ir vairāk panākumu - amerikānietei Lindsijai Vonai (82 uzvaras) un zviedram Ingemaram Stēnmarkam (86 uzvaras).

Svētdien Levi tiks aizvadītas vēl vienas Pasaules kausa slaloma sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-11-19 19:43, pirms gada
...nu, pelnīti Mikaela, bet ceru, ka rīt būs Petra vai Katrina ....bet Lenai pie psihologa...precīzi kā pakāsa Pekinas zeltu
, 2022-11-19 20:53, pirms gada
Žēl par Ļutiču, kas pēc laba rezultāta pirmajā braucienā otrajā izstājās. Prieks par Aronsoni-Elfmani, pirmoreiz desmitniekā. Rīt arī būs interesanti.
, 2022-11-19 21:12, pirms gada
Autors jau varēja rakstā pieminēt, ka FIS Tehniskais delegāts šajā pasaules kausa posmā ir Dinārs Doršs.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
Indulis Bikše. Foto:Romāns Kokšarovs, f64

Bikšes un LSF strīdu par viņa neiekļaušanu olimpiskajā komandā turpinās iztiesāt maija beigās

LETA. Latvijas slēpotāja Induļa Bikšes strīdu ar Latvijas Slēpošanas federāciju (LSF) un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) par viņa neiekļaušanu Pekinas olimpisko spēļu komandā Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 28.maijā plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.