Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Šifrina pauž neapmierinātību ar viņas starta aizkavēšanu 2.braucienā milzu slalomā

Šifrina pauž neapmierinātību ar viņas starta aizkavēšanu 2.braucienā milzu slalomā
Šifrina (pa kreisi) neapmierināta par aizkavēšanu, kamēr Vlhova aizkustināta par uzvaru. Foto:AFP / Vladimirs Simicek.

Mikaēla Šifrina paudusi savu neapmierinātību un nosaukusi par neprofesionālu rīcību vakardienas aizkavēšanos pirms viņas otrā brauciena milzu slalomā, kas liedza amerikānietei izcīnīt 70.uzvaru pasaules kausa posmos.

Vakar Jasnā (Slovākija) pasaules kausa posmā kalnu slēpošanā Šifrina bija vadībā pēc pirmā brauciena milzu slalomā ar 0,16 sekunžu pārsvaru pār mājinieci Petru Vlhovu, bet beigās ierindojās trešajā vietā. Amerikānieti aizturēja startā divas ar pus minūtes, kamēr trases strādnieki laboja pārrauto vārtu karogu pēc Vlhovas brauciena, pēc kura slovākiete bija līderpozīcijās.

Šifrina uzskata, ka aizkavēšanās bija radīta ar nolūku un nosauca to par nesportisku un smieklīgu. “Tas bija jānokārto 30 sekunžu laikā. Uzskatu, ka Vlhova ir pietiekami laba kalnu slēpotāja, lai uzvarētu ar pašas spējām, nevis ar šādu neprofesionālas rīcības palīdzību. Slovākiete izvirzījās vadībā, un viņi izdomāja, ka mēs varam kaut ko darīt lietas labā. Tas ir smieklīgi un acīmredzami,” sašutuma pilna ir Šifrina.

“Man jāmāk labāk tikt galā ar šādām situācijām, jo tās notiek biežāk, nekā jūs domājat. Es varēju tāpat ierindoties trešajā vietā, un viņa būtu vinnējusi. Tas ir tik acīmredzami nepareizi, un tas mani padara traku, jo dzīve nav taisnīga. Un es to zinu labāk kā jebkurš cits. Arī kalnu slēpošanā daudz kas nav taisnīgi, bet vismaz tai vajadzētu būt profesionālai.”


, 2021-03-08 17:26, pirms 3 gadiem
Tādas ir sacensības. Visu ietekmē arī dažādi blakus faktori. Šajā gadījumā, patiesi, vārtu karogs bija norauts. Iespējams, ka trases darbinieki ko varēja izdarīt ātrāk, bet ne jau minūtes laikā.
, 2021-03-08 17:41, pirms 3 gadiem
didzuks rakstīja: Tādas ir sacensības. Visu ietekmē arī dažādi blakus faktori. Šajā gadījumā, patiesi, vārtu karogs bija norauts. Iespējams, ka trases darbinieki ko varēja izdarīt ātrāk, bet ne jau minūtes laikā.
Reali vilka garuma,jo pec daudz trakakiem kritieniem un karogu noraushanas salaboja atri, lidz 30 sek,shoreiz ievilkas uz 2 ar pus minutem!
, 2021-03-08 17:43, pirms 3 gadiem
...ir ok!
Mikaēla saprot, kas ir mārketings un rūpējas, lai skandāls paaugstina reitingus nākošajām sacensībām Orē!
Malace!
, 2021-03-08 22:09, pirms 3 gadiem
Pirms Petras, Marina izbrauca no trases un arī bija pauze. Sāk pautri traucēt mamzelei.
, 2021-03-09 14:34, pirms 3 gadiem
nicks rakstīja: Pirms Petras, Marina izbrauca no trases un arī bija pauze. Sāk pautri traucēt mamzelei.
neraksti muļķības, pauzes pirms Petras un pims Mikaelas nav salīdzināmas
, 2021-03-09 15:31, pirms 3 gadiem
filguds rakstīja: neraksti muļķības, pauzes pirms Petras un pims Mikaelas nav salīdzināmas
Protams, vienā nočekoja trases un karogu stāvokli, otrajā sameklēja jaunu mietiņu, urbi, atnesa, nomainīja, uzlika karogu, tik vienkārši. Tādas epizodes ir katrā posmā.
Liene Bondare
Foto: Emīlija Škapare
1

Liene Bondare sezonu noslēdz ar jaunu personīgo rekordu slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare sezonas noslēdzošajās slaloma sacensībās Valdizērē, Francijā, sasniedza piekto vietu, vēlreiz šajā sezonā uzlabojot savu personīgo Starptautiskās Slēpošanas federācijas FIS punktu rekordu.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
Indulis Bikše. Foto:Romāns Kokšarovs, f64

Bikšes un LSF strīdu par viņa neiekļaušanu olimpiskajā komandā turpinās iztiesāt maija beigās

LETA. Latvijas slēpotāja Induļa Bikšes strīdu ar Latvijas Slēpošanas federāciju (LSF) un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) par viņa neiekļaušanu Pekinas olimpisko spēļu komandā Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 28.maijā plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.