Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #116 Ārpus kadra: Rubenis par Pekinas OS, Turīnas bronzu, kamaniņu statusu

Svaigākajā podkāsta "Ārpus kadra" epizodē pie "Sportacentrs.com" žurnālista Almanta Poikāna ciemos Latvijas kamaniņu sporta leģenda Mārtiņš Rubenis. Vīri aprunā jauno Pekinas trasi un februārī gaidāmās olimpiskās spēles, kā arī apspriež, vai jaunajā Pasaules kausa sezonā, ko translēs "Sportacentrs.com TV" kanāls un portāls, konkurenti spēlēs paslēpes. Rubenis arī runā par kamaniņu sporta statusu un atbild šī sporta veida noliedzējiem, kā arī atceras 2006. gada Turīnas olimpiskās spēles, kad viņš kļuva par pirmo latvieti, kurš neatkarīgai Latvijai sarūpēja pirmo medaļu Ziemas spēlēs.


Kristers Aparjods. Foto: Josef Plaickner
2

Aparjods un Aparjode uzvar Latvijas čempionātā kamaniņu sportā

LETA. Piektdien bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" norisinājās Latvijas čempionāts, kas noslēdza 2023./2024.gada kamaniņu sporta sezonu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).
Roberts Plūme un Mārtiņš Bots. Foto: AP/Scanpix
8

Latvija Pasaules kausu kamaniņu sportā noslēdz ar sudrabu stafetē

Siguldā šodien noslēdzās Pasaules kauss kamaniņu sportā, kura pēdējā sacīkstē Latvijas komanda izcīnīja sudraba medaļas stafetē.
Kristers Aparjods. Foto: Mareks Gaļinovskis
14

Zeltu Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Siguldā izcīna arī Aparjods

Pasaules kausa kamaniņu sportā noslēdzošajā posmā Siguldā vīriešu vieninieku sacensībās zeltu izcīnīja Latvijas kamaniņsportists Kristers Aparjods.