Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Kivleniekam Vistlerā 12. vieta, Rubenim – 20.

Kivleniekam Vistlerā 12. vieta, Rubenim – 20.
Inārs Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadītajā naktī Vistleras trasē Kanādā risinājās Pasaules kausa (PK) otrais posms kamaniņbraukšanā vīriešiem un divnieku ekipāžām. Augstāko vietu no Latvijas pārstāvjiem izcīnīja Inārs Kivlenieks, kuram 12. vieta.

Vīru sacensībās uzvaru svinēja vācietis Fēlikss Lohs, no kura par 0,278 sekundēm atpalika Johanness Ludvigs. Arī trešo un ceturto vietu ieņēma vācieši, attiecīgi Davids Mellers un Andijs Langenhāns.

No latviešiem ātrāko laiku uzrādīja Inārs Kivlenieks, kurš ierindojās 12. vietā, uzvarētājam zaudējot nepilnu sekundi (+0,952). Otrā desmita pašās beigās Mārtiņš Rubenis – 20. vieta un divu braucienu summā uzvarētājam zaudēta pusotra sekundes (+1,538). Tikmēr Kristaps Mauriņš ieņēma 23. vietu, no uzvarētāja atpaliekot par 1,754 sekundēm.

Divnieku sacensībās Latviju pārstāvēja vien Andrejs Bērze/Uldis Logins, kuriem 15. vieta un atpalicība no uzvarētājiem austriešiem Andreasa Lingera / Volfganga Lingera mērāma 1,286 sekundēs.

Naktī no sestdienas uz svētdienu Vistleras trasē risināsies sacensības dāmām, kā arī komandu stafete. Dāmu sacensībās kā vienīgā no Latvijas startēs Elīza Tīruma.

Izmantotie resursi:
Home - International Luge Federation


, 2011-12-10 11:03, pirms 12 gadiem
Novika kungs, lūdzu iemāciet šim rakstniekam, ka raksta beigās ir jāpievieno rezultāti!

Kivlinieks labs. Un arī Mauriņš labi nobraucis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-10 12:28, pirms 12 gadiem
Kas ar Šiciem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-10 15:27, pirms 12 gadiem
noro rakstīja: Novika kungs, lūdzu iemāciet šim rakstniekam, ka raksta beigās ir jāpievieno rezultāti!

Kivlinieks labs. Un arī Mauriņš labi nobraucis.
tiešām, gribēju paskatīties rezultātu tabulu, bet nav! Pirmā doma, drošvien Celmiņš, uzritinu lapu uz augšu, točna Celmiņš! Vajag sūdzēties par šitām haltūrām!
, 2011-12-10 16:35, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristers Aparjods. Foto: Josef Plaickner
2

Aparjods un Aparjode uzvar Latvijas čempionātā kamaniņu sportā

LETA. Piektdien bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" norisinājās Latvijas čempionāts, kas noslēdza 2023./2024.gada kamaniņu sporta sezonu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).
Roberts Plūme un Mārtiņš Bots. Foto: AP/Scanpix
8

Latvija Pasaules kausu kamaniņu sportā noslēdz ar sudrabu stafetē

Siguldā šodien noslēdzās Pasaules kauss kamaniņu sportā, kura pēdējā sacīkstē Latvijas komanda izcīnīja sudraba medaļas stafetē.
Kristers Aparjods. Foto: Mareks Gaļinovskis
14

Zeltu Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Siguldā izcīna arī Aparjods

Pasaules kausa kamaniņu sportā noslēdzošajā posmā Siguldā vīriešu vieninieku sacensībās zeltu izcīnīja Latvijas kamaniņsportists Kristers Aparjods.