Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Foto: Melbārdis, Dreiškens un pārējie saņem Soču olimpiskās zelta medaļas

Sestdien Siguldā Pasaules kausa izcīņas 7. posma laikā norisinājās ļoti zīmīgs notikums – Soču olimpisko spēļu zelta medaļas saņēma Oskars Melbārdis, Arvis Vilkaste, Daumants Dreiškens un Jānis Strenga, bet Melbārdis un Dreiškens saņēma arī bronzas medaļas par divnieku sacīkstēm.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64


, 2020-02-15 18:03, pirms 4 gadiem
Melbārdis, Dreiškens un.. pārējie?

Tev laikam Andrej kauna nav ja jau tik svarīgā brīdī nu jau par dzelteno lapeli kļuvušajā sportacentrā nevar virsrakstā "iespiest" vēl divu vīru uzvārdus!
, 2020-02-15 18:35, pirms 4 gadiem
Suveizda un pārējie.... Visa sportacentra būtība. Tīrs komercprojekts, kur žurnālistu amatierpulciņš šad tad ieraksta kādu teikumu.
, 2020-02-15 19:08, pirms 4 gadiem
Tiešām Suveizda un pārējie. Skribentam galīgi kauna nav.
, 2020-02-15 19:14, pirms 4 gadiem
UN PĀRĒJIE!!!! WOW SILIŅ TU ESI TĀDS LOHS VNK NOKAUNIES STŪRĪ.
, 2020-02-15 19:15, pirms 4 gadiem
Bet laikam jau virsraksts parāda renes vietu uz sporta kartes.
, 2020-02-15 20:38, pirms 4 gadiem
Virsraksts reāli iespārda...
, 2020-02-15 21:31, pirms 4 gadiem
Žēl, ka es tur nebiju, tad jau laikam arī būtu saņēmis zelta medaļu, kā pārējie.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.