Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Frīdrihs turpina dominanci, uzvarot Eiropas čempionātā bobslejā

Frīdrihs turpina dominanci, uzvarot Eiropas čempionātā bobslejā
Frančesko Frīdrihs turpina dominēt bobslejā. Foto: Imago Images/Scanpix

Šodien Vācijas Vinterbergas trasē tika aizvadīts sestais Pasaules kausa posms, kas reizē bija arī Eiropas čempionāts. Uzvaru izcīnīja vācietis Frančesko Frīdrihs, kurš par 0.67 apsteidza savu tautieti Johannesu Lohneru un par 0.85 sekundēm austrieša Bendžamina Maiera divnieku.

Vācijas Vinterbergas trasē pēc pauzes tiek aizvadīts 2021. gada pirmais posms Pasaules kausā bobslejā, kas reizē ir arī Eiropas čempionāts. Diemžēl Covid19 dēļ Latvijas bobslejisti uz šo posmu nav devušies. Lai arī sākotnēji tika teikts, ka mūsējie piedalīsies vien pasaules čempionātā, tiek izteikta cerība doties uz Sanktmoricas posmu. Izlases galvenais treneris Sandis Prūsis intervijā LTV sacensību gaitā konkrēti nekomentēja, vai bobslejisti dosies uz Šveici.

Pēc pirmā brauciena vācietis Frančesko Frīdrihs turpināja dominēt, par 0.34 sekundēm apsteidzot savu tautieti Johannesu Lohneru. Trešajā pozīcijā atradās austrieša Maiera pilotētais divnieks, kurš tikai par 0.13 sekundēm apsteidza britu Halu.

Otro braucienu neveiksmīgi aizvadīja brits, kurš Eiropas čempionātu noslēdza vien sestajā vietā. Veiksmīgi braucieni padevās krievam Gaitjukēvičam un šveicietim Fogtam, kuri noslēdza čempionātu attiecīgi piektajā un ceturtajā pozīcijā. Pirmajā trijniekā nekas nemainījās. Frīdrihs vēl vairāk palielināja savu pārsvaru, Lohneru finišā apsteidzot par 0.67 sekundēm.

Posmā, kurā pirmo reizi piedalījās arī bobslejisti no Ziemeļamerikas, sešiniekā iekļuva kanādieša Džastina Kripsa divnieks, sacensības noslēdzot piektajā vietā.

Izmantotie resursi:
IBSF | International Bobsleigh & Skeleton...


Slēpts komentārs: f*ck
, 2021-01-09 17:52, pirms 3 gadiem
Felicitari Mihai!
, 2021-01-09 17:54, pirms 3 gadiem
Rezultātu tabula un atstarpes izskatās kā amatieru mačos... Frīdrihs nogalina interesi par bobsleju. It īpaši šajā nedēļas nogalē, kad mūsējie nestartē.

P.S. Šitais tas čalītis, kurš reizēm arī F1 taisa tviterrakstiņus?
, 2021-01-09 17:57, pirms 3 gadiem
par krieveļiem gan izgāzos prognozē...nez kāpēc šie neliek pie Gaitjukeviča labāko stūmēju,bet iedod to lēnajam Stuļņevam?
, 2021-01-09 17:58, pirms 3 gadiem
Hafers baigi sūdīgs es tā teiktu. Maiers labi ar slīdēja šodien ,šaubos vai Ķibermanis spētu viņu apsteigt šodien
, 2021-01-09 18:03, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Hafers baigi sūdīgs es tā teiktu. Maiers labi ar slīdēja šodien ,šaubos vai Ķibermanis spētu viņu apsteigt šodien
domāju,ka vinnētu gan

Melbārdis pat domāju iesaistotos cīņā ar Maieru vai vismaz koka medālu
, 2021-01-09 18:05, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: domāju,ka vinnētu gan

Melbārdis pat domāju iesaistotos cīņā ar Maieru vai vismaz koka medālu
Neskatījos 2.braucienu. Vai Rīmenis ar Zembi kaut ko labu izšāva?
, 2021-01-09 18:08, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: domāju,ka vinnētu gan

Melbārdis pat domāju iesaistotos cīņā ar Maieru vai vismaz koka medālu
Ķīnieši un Korejieši vispār domā startēt šogad PK un PČ? Altenbergā šodien bija EC un šie tur nestartēja
, 2021-01-09 18:09, pirms 3 gadiem
f*ck rakstīja: Nu ko esam nodzīvojusies līdz tam ka pat vairs netiekam pie starta vietas ! Rumāņi mums priekšā, horvāti, utt! Kad šis farss beigsies ! Atlaist bobsleja vadību !!!
tu stulbs vai izliecies?
, 2021-01-09 18:11, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Neskatījos 2.braucienu. Vai Rīmenis ar Zembi kaut ko labu izšāva?
vienu un to pašu...
bet nu Rīmenis vismaz beidzot ir atradis IBSF mājaslapā sadaļu "News"...salīdzinoši mazāk muļķību šosezon vervelē
, 2021-01-09 18:12, pirms 3 gadiem
Renes iedomīgie jau var tikai ar personīgiem apvainojumiem atbildēt! Neesmu ne stulbs ne izliecies, rene jau līdz tādam pamojkais līmenim nokritusi, ka jābrauc Eiropas kausā - tas ir nožēlojami !
, 2021-01-09 18:13, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Ķīnieši un Korejieši vispār domā startēt šogad PK un PČ? Altenbergā šodien bija EC un šie tur nestartēja
teica,ka korejieši būs St Moritz(vismaz skeletonisti),ķīnieši laikam vispār nebrauks...
, 2021-01-09 18:15, pirms 3 gadiem
f*ck rakstīja: Renes iedomīgie jau var tikai ar personīgiem apvainojumiem atbildēt! Neesmu ne stulbs ne izliecies, rene jau līdz tādam pamojkais līmenim nokritusi, ka jābrauc Eiropas kausā - tas ir nožēlojami !
varēji jau noskaidrot kapēcmūsējie nestartē PK posmā un tad dzirkstīt ar īsprātībām
https://sportacentrs.com/ziemas_spo...
, 2021-01-09 18:26, pirms 3 gadiem
f*ck rakstīja: Nu ko esam nodzīvojusies līdz tam ka pat vairs netiekam pie starta vietas ! Rumāņi mums priekšā, horvāti, utt! Kad šis farss beigsies ! Atlaist bobsleja vadību !!!
lividēt reni !!!
, 2021-01-09 18:27, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: lividēt reni !!!
30 gadus par vēlu...
, 2021-01-09 19:17, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Rezultātu tabula un atstarpes izskatās kā amatieru mačos... Frīdrihs nogalina interesi par bobsleju. It īpaši šajā nedēļas nogalē, kad mūsējie nestartē.

P.S. Šitais tas čalītis, kurš reizēm arī F1 taisa tviterrakstiņus?
Tev varbut vins nogalina interesi, bet vaciesi mizh no laimes bikses tapat, ka tu pirms 8 gadiem par Dukura 1000 uzvaram pec kartas. Kad citi domine tad garlaicigi, kad savejais tad - aleluja!
, 2021-01-09 20:44, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Tev varbut vins nogalina interesi, bet vaciesi mizh no laimes bikses tapat, ka tu pirms 8 gadiem par Dukura 1000 uzvaram pec kartas. Kad citi domine tad garlaicigi, kad savejais tad - aleluja!
jā,visus grāva katr gonku ar vairāk kā sekundes pārsvaru...

paši labākie gadi pasaules skeletona vēsturē-pirmais parādija,kā ir jāzbrauc filigrāni visas trases'...un protams Daiņonkula fantastiskā tehnika
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.