Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Popovs beidz sezonu. Un karjeru?

Popovs beidz sezonu. Un karjeru?
Jevgeņija Popova četrinieks
Foto: Reuters

Krievu bobsleja pilots Jevgeņijs Popovs, kurš 2006./2007. gada sezonā uzvarēja pasaules kausa izcīņā, nolēmis priekšlaicīgi noslēgt sezonu un, visticamāk, beigt arī karjeru, vēsta krievu mediji.

"Popovs šajā sezonā vairs nestartēs. Par karjeras beigšanu vēl ir pāragri runāt, taču tādas domas viņam arī ir," sacījis Krievijas bobsleja izlases galvenais treneris Vladimirs Ļubovickis. "Agrāk vai vēlāk katrs sportists pieņem šādu lēmumu, kas nebūt nav viegls. Man bija gara saruna ar Popovu pēc kuras viņš piekrita turpināt strādāt ar Krievijas izlasi."

"Ar to milzīgo pieredzi, kas viņam ir, viņš var būt gan trases treneris, gan mehāniķis, gan testu pilots. Zaudēt tādu cilvēku mēs kategoriski nedrīkstam. Tagad atrodamies olimpiskajā trasē Vistlerā (tieši tur nākamgad olimpiādes laikā startēs bobslejisti – aut.) un Popovs jau uzņēmies savus jaunos pienākumus," atklāja Ļubovickis.

Šajā sezonā Popovam nav veicies. Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā divniekos viņš ieņem 28. vietu, bet četriniekos, kur līderis ir cits krievs Aleksandrs Zubkovs, 17. vietu.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru


, 2009-02-04 13:16, pirms 15 gadiem
Lai veicas Popovam jaunajā amatā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-04 13:21, pirms 15 gadiem
Aizdomīgi pēkšņi,ja ņem vērā,ka viņš nebūt nebija sevi vel līdz galam parādijis!
, 2009-02-04 13:26, pirms 15 gadiem
Popovs shaja sezona testeja jaunno krievijas izlases kamanas, tapeec jau ari negaja ta brauksha tik labi!
, 2009-02-04 13:28, pirms 15 gadiem
dīvaini sezonu tā viducī pārtraukt..... cerams ka nav saistīts ar dopingu.....
, 2009-02-04 13:42, pirms 15 gadiem
Mums par 1 konkurentu mazāk
, 2009-02-04 13:54, pirms 15 gadiem
riat80 rakstīja: dīvaini sezonu tā viducī pārtraukt..... cerams ka nav saistīts ar dopingu.....
es ar tā domāju,bet var būt tikai sakritība ar biatlonistiem
, 2009-02-04 15:37, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Es jau sen Popova vieta butu aizgaajis... vins shajaa sezona bija eksperimentaalais trusiitis vai kkas tamlidzigs, visas kamanas tika testeetas tikai caur Popovu un labus rezultatus sasniegt vinjam nebija iespeejams... ta nafig, labak iet prom un lai eksperimentee uz citu aadas...
varbūt mums ar vajadzētu trusīti un tad iespējams būtu zubkova vietā

malacis Popovs...
, 2009-02-04 15:58, pirms 15 gadiem
nu ir maisam gals vaļā, tūlīt Zubkovs vai vēl kāds paziņos ka viņam kājiņa vai rociņa sasāpējusies un sezona jābeidz.... tāda ir krievu urlu daba visu ar šmaukšanos, mānīšanos un kad viņus pieķer tad rāda tik aizvainotus ģīmjus un bļauj pa visu pasauli ka visi pret viņiem sazvērējušies
, 2009-02-04 16:07, pirms 15 gadiem
Droši vien...ka dopings pie vainas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-04 21:33, pirms 15 gadiem
zaabaks8 rakstīja: Piekrītu nameisim!
es arī piekrītu- krievi jau no sākta gala grib būt citiem priekšā vienalga kādiem līdzekļiem. Varbūt Popovs atteicās lietot?
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.