Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bendika atklāj sezonu ar 9. vietu Zviedrijas čempionāta 7.5 km sprinta distancē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bendika atklāj sezonu ar 9. vietu Zviedrijas čempionāta 7.5 km sprinta distancē
Baiba Bendika. Foto: Peter Podobnik / Sportida/SIPA/Scanpix

Latvijas biatloniste Baiba Bendika atklājusi jauno sezonu ar startu Zviedrijas čempionāta sacensībās 7.5 km sprinta distancē. Bendika pieļāva divas kļūdas stāvus šaušanā un izcīnīja 9. vietu, no uzvarētājas Hannas Ēberjas atpaliekot par pusotru minūti. Rītdien plānotas sacensības individuālajā distancē. Vīriešu konkurencē Aleksandrs Patrijuks izcīnīja 14. vietu 10 km sprintā.

Latviešu biatloniste Baiba Bendika šodien uzsākusi savu sezonu ar startu Zviedrijā, kur atklāta vietējā sezona ar pirmajām sacensībām 7.5 km sprinta distancē. Ar divām kļūdām, šaujot stāvus, Baiba Bendika izcīnīja 9. vietu, no uzvarētājas Hannas Ēberjas atpaliekot par pusotru minūti.

Otro vietu sprinta distancē izcīnīja cita Zviedrijas biatloniste Johanna Skotheima, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās čehiete Markēta Davidova.

Tikmēr vīriešu 10 km sprintā 14. vietu izcīnīja latviešu biatlonists Aleksandrs Patrijuks. Latviešu sportists kļūdījās divos no desmit šāvieniem un no uzvarētāja zviedra Sebastiana Sāmuelsona atpalika par nedaudz vairāk kā pusotru minūti. Otro vietu izcīnīja zviedrs Jespers Nelins, bet trešo čehs Ondrejs Moravecs.

Jau rītdien Zviedrijas čempionātā turpināsies sacensības ar startu individuālajā distancē, kur bez Baibas Bendikas un Aleksandra Patrijuka piedalīsies arī Edgars Mise un Sanita Buliņa.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/biathleteLV

     [+] [-]

, 2020-11-14 20:38, pirms 3 gadiem
Žēl, ka nav sajēgas par pārējo kļūdām, bet Bricis cerams būs iedzinis ko iekšā Patrijukam

  +1 [+] [-]

, 2020-11-15 00:45, pirms 3 gadiem
Autors jau varēja vismaz uzrakstīt, cik dalībnieki katrā disciplīnā piedalījušies!!!

     [+] [-]

, 2020-11-15 01:02, pirms 3 gadiem
Stīnas Nilsones pirmās oficiālās sacensības! Sacensību rezutāti meklējami šeit : https://www.langrenn.com/resultater...
Svētdien sacensības 15km vīriešiem un 12,5km sievietēm ,no 10:00 tv translē svt.se vai nrk.no