Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Match TV" iekļauj Brici 21. gadsimta starptautiskās izlases simboliskajā sastāvā

"Match TV" iekļauj Brici 21. gadsimta starptautiskās izlases simboliskajā sastāvā
Ilmārs Bricis. Foto: Detlef Eckert

Krievijas televīzijas „Match TV” pazīstamais biatlona komentētājs Dmitrijs Guberņevs izveidojis simboliskās stafetes komandas no 21. gadsimta biatlonistiem. Simboliskie kvarteti izveidoti Krievijas, Norvēģijas, Vācijas un Francijas izlasēm, kā arī pārējās pasaules starptautiskajai izlasei, kurā iekļauts arī bijušais Latvijas biatlona izlases līderis Ilmārs Bricis.

„Match TV” ēterā komentētājam Dmitrijam Guberņevam bija jāizveido nevis viena, bet veselas desmit simboliskās izlases biatlona stafetei. Kā vienīgais kritērijs tika noteikts tas, ka biatlonistam bija jābūt aktīvam sportistam 21. gadsimtā.

Izveidotajā starptautiskās izlases četriniekā tika nosaukts Polijas sportists Tomāšs Sikora, austrietis Kristofs Zūmans un Slovēnijas izlasē startējošais Jakovs Faks, kuriem kompāniju sastādīja ilggadējais Latvijas izlases līderis Ilmārs Bricis.

Bricis piedalījies 17 Pasaules kausa sezonās, ieskaitot savu atgriešanos sportā pirms diviem gadiem. Bricis ir divkārtējs pasaules čempionāta medaļnieks, turklāt savā karjerā 22 reizes spēja iekļūt Top-20 PČ individuālajās distancēs. Olimpiskajās spēlēs Bricis labāko sešiniekā tika trīsreiz, ieskaitot kopā ar Latvijas stafetes izlasi Nagano olimpiskajās spēlēs 1998. gadā.

Kopumā izveidotajās simboliskajās izlasēs priekšroka dota sportistiem, kuri karjeru jau beiguši. Vīriešu izlasēs ir tikai četri izņēmumi – Norvēģijas brāļi Bē, Kantēns Fijons-Majē un Jakovs Faks. Francijas izlases līderis Martēns Furkads savu karjeru gan noslēdza tikai pirms pāris nedēļām.

Match TV simboliskās vīriešu izlases 21. gadsimtā

KrievijaNorvēģijaVācijaFrancijaPārējā pasaule
I. ČerezovsH. HanevollsR. GrossV. DefrānsI. Bricis (Latvija)
S. ČepikovsŪ.E. BjerndālensF. LuksR. PuarēT. Sikora (Polija)
M. ČudovsT. BēM. GraissK. Fijons-MajēK. Zūmans (Austrija)
A. ŠipuļinsJ. BēS. FišersM. FurkadsJ. Faks (Slovēnija)

Match TV simboliskās sieviešu izlases 21. gadsimtā

KrievijaNorvēģijaVācijaFrancijaPārējā pasaule
O. MedvedcevaL. G. ŠelbreidaM. GesnereM. Dorēna-AbēraA. Zideka (Zviedrija)
A. BogalijaL. GrubenaK. VilhelmaA. BeskonaA. Kuzmina (Slovākija)
S. IšmuratovaT. BergereM. NoinereK. NogrēK. Mekereinena (Somija)
O. ZaicevaT. EkhofaK. ApelaS. BailīD. Domračeva (Baltkrievija)

Izmantotie resursi:
https://matchtv.ru/biathlon/matchtv...


, 2020-04-06 13:57, pirms 4 gadiem
Jā, malacis, neiekļaut Henkeli, Beku (Glagovu) vai Dālmeieri, bet iekļaut Gesneri.
Par Magdalēnu Forsbergu viņš laikam nav neko dzirdējis, vai arī speciāli šo visu izveidojis, lai cilvēkiem būtu par ko pacepties, jo daudzi pašā Krievijā šo komentētāju necieš ne acu galā!
, 2020-04-06 14:01, pirms 4 gadiem
Nekad neesmu skatījies biatlonu, kad to komentē šis mēsls, neskatīsos arī turpmāk. Ja kāds aizmirsis, tad Guberņevs tiešajā ēterā nosaucau Martēnu par cūku. Ja skatos krievu valodā, tad tikai Eurosport, kur komentē inteliģentais Kurdjukovs
, 2020-04-06 14:07, pirms 4 gadiem
Kopš kura laika Tomašs Sikora pārstāv Čehiju??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
, 2020-04-06 14:14, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nekad neesmu skatījies biatlonu, kad to komentē šis mēsls, neskatīsos arī turpmāk. Ja kāds aizmirsis, tad Guberņevs tiešajā ēterā nosaucau Martēnu par cūku. Ja skatos krievu valodā, tad tikai Eurosport, kur komentē inteliģentais Kurdjukovs
Nosaukt cilvēku par mēslu ,jābut spēcīgam argumentam.
Drošvien tevi dzīvē daudzi pazemoja un izmantoja,dīvana ekspert,ka jātēlo
baigi kruto džeku!
, 2020-04-06 14:33, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jā, malacis, neiekļaut Henkeli, Beku (Glagovu) vai Dālmeieri, bet iekļaut Gesneri.
Par Magdalēnu Forsbergu viņš laikam nav neko dzirdējis, vai arī speciāli šo visu izveidojis, lai cilvēkiem būtu par ko pacepties, jo daudzi pašā Krievijā šo komentētāju necieš ne acu galā!
viņš tak taisa tās izlases tādas, lai raša/paraša var uzvarēt - tāpēc nav Dalmeijeres
, 2020-04-06 16:12, pirms 4 gadiem
polis
, 2020-04-06 20:42, pirms 4 gadiem
...vispār Guberņevs ir interesants frukts....viņš piekrita pārziemot uz krievu ledlauža, kurš bija iesalis Antarktīdas ledos...par to viņš pieprasīja, no 1tv krievu kanāla vadības, ka varēs komentēt Krievijas izlases spēles futbolā un būs tv kanāla sporta komentētajs nr.1! ....to arī dažus gadus dabūja, bet dzīvē viss mainās un viņu izmeta no izlases futbola komentēšanas...tagad vazājas pa tv kanāliem
, 2020-04-07 13:57, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jā, malacis, neiekļaut Henkeli, Beku (Glagovu) vai Dālmeieri, bet iekļaut Gesneri.
Par Magdalēnu Forsbergu viņš laikam nav neko dzirdējis, vai arī speciāli šo visu izveidojis, lai cilvēkiem būtu par ko pacepties, jo daudzi pašā Krievijā šo komentētāju necieš ne acu galā!
Vācijas izlasē noteikti priekšroka būtu jādod Henkelei un Dālmeierei. Nu, jā, Zidekas vietā noteikti vajadzēja būt Forsbergai. Lai gan viņa 21. gs startēja tikai 3 sezonas, bet tomēr - visās dominēja. Un Kuzminas vietā vajadzēja būt Koukalovai (ex Soukalova), kura, atšķirībā no Kuzminas, ir ieguvusi Pasaules kausu un, manuprāt, kopumā bija individuāli spēcīgāka par Kuzminu (ja salīdzina abu labākos gadus).
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.
Juhanness Tinjess Bē. Foto: IBU/Christian Manzoni
3

J.T. Bē pat trīs soda apļi neliek atskatīties, Rastorgujevs noslīd līdz 32. vietai

Pasaules kausa biatlonā pēdējā posmā Kanādas trasē Kenmorā par iedzīšanas uzvarētāju bez pārsteigumiem kļuva Juhanness Tinjess Bē, kura uzvarai šķēršļus nelika arī trīs pieļautās kļūdas. Ar 22. numuru no starta vārtiem izslēpojušais Andrejs Rastorgujevs ieņēma 32. vietu.