Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Linda Mangale

Habarovskā Barone/Veidemanis aizvadīs pasaules kērlinga tūres posmu jauktajiem pāriem

Habarovskā Barone/Veidemanis aizvadīs pasaules kērlinga tūres posmu jauktajiem pāriem
JKK/Daina Barone-Arnis Veidemanis
Foto: Ansis Ventiņš

Pirmais no šīs sezonas jaukto pāru pasaules kērlinga tūres (PKT) posmiem norisināsies Krievijā, Habarovskā. Tajā no 31.augusta līdz 1.septembrim startēs arī Jelgavas kērlinga kluba olimpiskā izlase Daina Barone/Arnis Veidemanis.

“WCT Pacific Cup 2021” piedalīsies astoņas komandas no tādām valstīm kā Latvija, Polija, Ungārija, Kazahstāna un Krievija. Komandas sadalītas divās grupās pa četrām, kurās tiks izspēlēts apļa turnīrs. Katras grupas divas labākās iekļūs cīņā par turnīra titulu.

Mūsu pāris pirmajā spēlē tiksies ar Annu Samoiļiku/Mihailu Vaskovu no Krievijas, kuri pagājušās sezonas otrajā pusē, startējot trīs PKT jaukto pāru turnīros, izcīnīja vienu pirmo un divas otrās vietas. Otro maču Barone/Veidemanis aizvadīs pret mājiniekiem Darju Steksovu/Alekseju Kuļikovu, kuri ir PKT debitanti. Savukārt pēdējā grupas spēlē mūsējie tiksies ar grupas un vienu no pasaules spēcīgākajiem pāriem no Ungārijas Dorotiju Palancsu/Zoltu Kisu.

Turnīra spēles varēs skatīties Krievijas Kērlinga federācijas YouTube kontā. Fināls un spēle par 3.vietu norisināsies 1.septembrī plkst. 05:00 pēc Latvijas laika.

Online rezultāti: https://worldcurlingtour.org/md/eve...
Tiešraide: https://www.youtube.com/channel/UCz...

JKK/Barone-Veidemanis spēļu grafiks (pēc Latvijas laika):

/30.08./ 04:00 – A.Samoiļika/M.Vaskovs (Krievija)
/30.08./ 10:00 – D.Steksova/A.Kuļikovs (Krievija)
/31.08./ 03:00 – D.Palancsa/Z.Kiss (Ungārija)


Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.