Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

PK posmā šorttrekā Krūzbergam vēlreiz kritiens ceturtdaļfinālā, bet izcīnīta vieta Top20

PK posmā šorttrekā Krūzbergam vēlreiz kritiens ceturtdaļfinālā, bet izcīnīta vieta Top20
Foto: Xinhua/Attila Volgyi

Šodien Ungārijas pilsētā Debrecenā noslēdzošajā dienā Pasaules kausa trešajā posmā šorttrekā ventspilnieks Roberts Krūzbergs 1000m ceturtdaļfinālā piedzīvoja kritienu, tomēr spēja iegūt augsto 19. vietu, bet jelgavnieks Reinis Bērziņš ieņēma 27.vietu vairāk nekā 80 dalībnieku vidū.

Šodien Roberts Krūzbergs 1000m distancē startēja ceturtdaļfinālā labāko divdesmit vidū, kas bija sadalīti četros slidojumos pa pieci katrā, bet Reinis Bērziņš cīnījās par 26.-29.vietu.

Roberts bija pēdējā ceturtā slidojumā. Iesākums ventspilniekam bija labs, bet, sākoties izšķirošajiem notikumiem un mēģinot apdzīt priekšā esošos konkurentus, Krūzbergs tāpat kā vakar 500m diemžēl piedzīvoja kritienu. Beigās viņš tika ierindots 19.vietā, tādējādi atkārtojot šī posma labāko sasniegumu, ko bija guvis 500m.

Bērziņš 4 dalībnieku slidojumā par 26.-29.vietu bija trešais, kas kopējā ieskaitē deva 28.vietu. Tā kā ceturtdaļfinālā divas dzeltenās kartītes par pārkāpumiem saņēma Ungāriju pārstāvošais ķīnietis, kurš tika diskvalificēts, tad jelgavniekam izdevās pakāpties par vienu pozīciju augstāk. Labāko rezultātu Bērziņš uzrādīja 1500m, kur bija pusfinālā 21.vietā.


Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.