Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Siguldā ar lāpstu šļūks arī Melbārdis, Dukuri, Šici un pat ministrs

Siguldā ar lāpstu šļūks arī Melbārdis, Dukuri, Šici un pat ministrs
Tomass Dukurs un Martins Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

14. martā savu kulmināciju sasniegs Siguldas ziemas festivāls. Bobsleja un kamaniņu trasē notiks ne tikai Latvijas olimpiādes sacensības bobslejā, bet arī finālsacensības šļūkšanā ar lapstu. Sacensību sākums - plkst. 12:00, noslēgums plkst. 17:45. Ieeja pasākumā - bezmaksas.

Dienas centrālie notikumi risināsies Siguldas Bobsleja un skeletona trasē, kur jau plkst. 12:00 cīņu par Latvijas olimpiādes medaļām uzsāks Latvijas bobsleja izlases ekipāžas.

Programmas turpinājumā ‘’CAT ShowelRace Super Fināla’’ ietvaros trasē dosies pārmaiņus sieviešu, divnieku un vīriešu sacensību entuziasti lāpstu šļūkšanas sportā. Savus spēkus šļūkšanā ar lāpstu izmēģinās arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta smagsvari - Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, brāļi Dukuri, brāļi Šici un daudzi citi! ‘’CAT ShowelRace Super Fināla’’ uzvarētājus šoreiz sagaida bagātīgs balvu klāsts no sacīkšu atbalstītājiem.

Vučko nobraucienos startēs LR Saeimas frakciju komandas ar ministru Raimondu Vējoni sastāvā! Šajā sacīkstē piedalīsies arī Latvijas Olipmiskās komitejas LOK un Siguldas novada pašvaldības komandas. Sacīkšu noslēgumā paredzēta īpašā pasākuma ‘’nagla’’- supersatfetē jauktās komandās sacentīsies Latvijas bobslejisti, skeletonisti un lāpstu šļūcēji, lai savā starpā izcīnītu stafetes galveno balvu - 1000 eiro, ko sportisti ziedos labdarībai!

Festivāla viesiem būs iespēja vērot muzikālos priekšnesumus kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs - arī iemēģināt skeletona un bobsleja kamanas un protams un saņemt mūsu labāko skeletonistu un bobslejistu autogrāfus. Īpašā autogrāfu ‘’medīšanas’’ akcijā būs iespēja saņemt nobraucienu ar vučko pa bobsleja trasi. Īpaši ir padomāts arī par mazajiem - visas dienas garumā trases ledus estakādē norisināsies nobraucieni ar bobu bērniem.

Izmantotie resursi:
skeleton.lv
sigulda.lv


, 2015-03-11 13:38, pirms 9 gadiem
Pi*datās bildes
, 2015-03-11 14:34, pirms 9 gadiem
Fočenes ir gandrīz fun....
, 2015-03-11 16:04, pirms 9 gadiem
Melbārdis brauks LV olimpiādē kā dalībnieks?
, 2015-03-11 18:49, pirms 9 gadiem
Cik lielam ..... jabūt,lai ieliktu šādu bildi...
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.