Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Jūrmalas volejbolisti Baltijas līgā zaudē Štāla vadītajai komandai

Jūrmalas volejbolisti Baltijas līgā zaudē Štāla vadītajai komandai
Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala

LETA. RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" komanda svētdien piedzīvoja zaudējumu "Credit24" meistarlīgas spēlē. Jūrmalas komanda mājās ar rezultātu 2-3 (20:25, 25:22, 25:22, 22:25, 10:15) piekāpās Austra Štāla vadītajai Klaipēdas "Amber" vienībai.

Mājiniekiem ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Matīss Gabduļins, 16 punktus guva Aleksandrs Avdejevs, bet 11 punkti bija Patrikam Pinkam. Pretiniekiem 20 punktus guva Daumants Katins, kurš četrreiz izcēlās blokā.

Turnīra tabulā līderpozīcijās ar 28 punktiem desmit spēlēs ir Tartu "BigBank", bet "Amber" ar 16 punktiem desmit spēlēs turnīra tabulā ir ceturtā. Piektā ar 14 punktiem desmit cīņās ir Avo Kēla trenētā un Toma Švana pārstāvētā "Parnu", kurai seko četras Latvijas komandas.

Ar desmit punktiem astoņās spēlēs seko "Jēkabpils Lūši", RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" un DU/"Ezerzeme" iekrājušas pa deviņiem punktiem desmit cīņās, bet "Biolars"/"Jelgava MSĢ" deviņos dueļos tikusi pie četriem punktiem.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas - pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".


2024. gada Baltijas Volejbola līgas uzvarētāja Tallinas "Selver"/"TalTech". Foto: TalTech Volleyball

"Selver" piecu setu kaujā pieveic Tartu un Širjakovu, izcīnot astoto titulu Baltijas līgā

Baltijas Volejbola līgā vīriešiem astoto reizi vēsturē triumfējusi Tallinas "Selver"/"TalTech", kura savā laukumā notikušo finālčetrinieka sacensību kulminācijā ar 3-2 (16:25, 25:15, 20:25, 25:22, 15:12) pārspēja latvieša Andra Širjakova pārstāvēto Tartu "Bigbank".
RSU/MSĢ volejbolistes. Foto: TalTech Volleyball
4

RSU/MSĢ volejbolistes triumfē Baltijas līgā

Baltijas Volejbola līgā sievietēm negaidīti uzvarējusi "Rīgas Stradiņa universitātes"/"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" komanda, kura finālčetrinieka sacensības Tallinā noslēdza ar 3-1 (25:22, 20:25, 25:21, 25:19) uzvaru pār "Tartu Ülikool"/"Bigbank".
"Jēkabpils Lūšu" volejbolisti Armands Āboliņš (Nr. 5), Zigurds Adamovičs (Nr. 11) un Eduards Stieģelis (Nr. 17). Foto: SK Jēkabpils Lūši

"Jēkabpils Lūši" apspēlē daugavpiliešus un trešo reizi Baltijas līgā izcīna bronzu

Baltijas Volejbola līgā vīriešiem šosezon uz goda pjedestāla kāpusi "Jēkabpils Lūšu" komanda, Tallinā notiekošā finālčetrinieka sacensību spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:18, 25:19, 25:22) pārspējot "Ezerzemi"/"Daugavpils Universitāti".