Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Kaut kas bija jāpamaina"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Kaut kas bija jāpamaina"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.com

"Turnīru nospēlējām ļoti labi, pildījām trenera norādījumus maz kļūdījāmies un te ir rezultāts," pēc izcīnītās piektās vietas FIVB Pasaules kausa posmā pludmales volejbolā (Spānijā) portālam eSports.lv teica viens no latviešiem Mārtiņš Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Samoilovam turnīrs Spānijas pilsētā Barselonā beidzās ar izcīnīto piekto vietu, kas ir labākā panākuma atkārtojums (pērn Itālijā Pļaviņam un Samoilovam arī izdevās izcīnīt piekto pozīciju). Par iegūto vietu latvieši tika pie 360 reitinga punktiem, kas krietni uzlaboja viņu cerības tikt uz Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Pēc pēdējās spēles Barselonas smiltīs portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Mārtiņu Pļaviņu, kurš pastāstīja par aizvadīto turnīru un dueta tuvākajiem nākotnes plāniem.

"Šis posms ir mūsu labākais posms šosezon punktu ziņā olimpiskajā reitingā. Turnīru nospēlējām ļoti labi, pildījām trenera norādījumus maz kļūdījāmies, ņēmām punktus ar aizsardzību un bloku un te ir rezultāts. Šajā turnīrā mums pretiniekos bija ļoti daudz mūsu līmeņa duetu un uzvaru pamatā bija tas, ka cīnījāmies par katru bumbu un centāmies pildīt Aigara (Aigars Birzulis ir Pļaviņa / Samoilova jaunais treneris - aut.) norādījumus. Krievi (Barsuks / Kolodinskis) un vācieši (Brinks / Dīkmans) tomēr ir nedaudz meistarīgāki par mums, tāpēc arī rezultāts. Abi dueti ir ieguldījuši daudz darba un tikai tāpēc viņi ir tur kur tagad - posma finālā. Mums salīdzinājumā ar viņiem vēl ir daudz lietas pie kurām strādāt un kur pielikt. Mēs vēl esam jauni, mums viss vēl priekšā, tāpēc nav nemaz tik slikti. Rezultātus noteikti ietekmēja arī Aigars, kurš ienesa daudz jaunu vēsmu. Mums bija nepieciešams kaut ko pamainīt, lai mainītos arī rezultāts, tāpēc viņu piesaistījām," stāsta Pļaviņš.

Mūsu labākais "bīča" duets plāno piedalīties arī nākamajā FIVB Pasaules kausa posmā Polijā. "Rīt būsim mājās, bet jau pirmdien braucam uz Poliju. Par nākamo posmu grūti kaut ko prognozēt, pagājušajā sezonā pēc laba posma nāca neveiksme (pēc izcīnītās 5. vietas Itālijā neizdevās iekļūt pamatturnīrā Horvātijā), taču šis ir cits gads. Sezonas turpinājumā ceram iekļūt "Grand Slam" posmu pamatturnīros un izcīnīt kādu devīto vietu par kuru dod 320 reitinga punktus," mērķtiecīgs ir Pļaviņš.

Saistītais raksts:
Pļaviņš un Samoilovs izcīna 5. vietu

  +5 [+] [-]

, 2008-05-31 22:40, pirms 16 gadiem
lai veicas

  +3 [+] [-]

, 2008-05-31 22:52, pirms 16 gadiem
kāds varētu apgaismot pārējos ar situāciju OS kvalifikācijā. Cik punktu nepieciešams, cik tas ir reāli utt.
un nekādu uzbraucienus.

Anyway malači
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja