Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ingars Ivanovs: "Mums palīdzēja lietus un vējš"

Jānis Celmiņš

Ingars Ivanovs: "Mums palīdzēja lietus un vējš"
Ingars Ivanovs
Foto: fivb.ch

Jau ziņojām, ka vakar Majoru pludmalē ar Ingara Ivanova un Artūra Kiseļeva uzvaru noslēdzās Latvijas čempionāta "Cēsu Alus" OPEN pirmais posms pludmales volejbolā. Šodien piedāvājam Ingara un Artūra pēcspēles komentārus.

Jau ziņojām, ka vakar Majoru pludmalē Artūrs Kiseļevs un Ingars Ivanovs "Cēsu Alus" OPEN pirmā posma finālā ar 2:1 apspēlēja Toma Šmēdiņu un Viktoru Koržeņēvicu. Šodien piedāvājam abu pirmā posma uzvarētāju komentārus.

Ingars Ivanovs: "Mums nedaudz nepaveicās ar izlozi un "trapījām" smagā zarā, pirmajā spēlē zaudējām Viktoram ar Tomu un domājām, ka zaudētāju zarā cīņas būs vieglākas, bet tad viens pēc otra zaudētāju zarā nokļuva arī Jānis Šmēdiņš ar Kristianu Marnicu un abi Jāņi - Grīnbergs un Pēda. Sapratām, ka viss nebūs tik vienkārši. Zaudētāju zarā pirmajā spēlē apspēlējām Šmēdiņu / Marnicu un nākamajā spēlē arī abus Jāņus. Spēlējām labi un tieši pēc šīm abām spēlēm radās pārliecība, ka varam cīnīties ar visiem. Vēlāk apspēlējām arī Salmiņu / Kalniņu un iekļuvām labāko sešiniekā. Par iekļūšanu pusfinālā mums pretī stājās brāļi Freidenfeldi. Uz šo spēli jau gājām ar lielu pārliecību un zinājām, ka ja nenotiks brīnumi mēs būsim pusfinālā, tā arī notika. Pusfināla pretinieki Krūmiņš un Sorokins šosezon smiltīs acīmredzot nav daudz trenējušies, jo abi bija aizņemti klasiskā volejbola izlasē, turklāt pagājušajā gadā es ar Ringoldu Štālu jau viņus bijām apspēlējuši un tas deva pārliecību, ka varam uzvarēt arī šodien. Turpinājām spēlet labi un apspēlējām arī viņus. Finālā mums radās iespēja revanšēties Tomam ar Viktoru un mēs to izmantojām. Uzskatu, ka laika apsptākļi mums "nospēlēja" tikai par labu. Viktoram smiltīs nav tik liela pieredze un lielajā vējā priekšrocības noteikti bija mums. Liels prieks par uzvaru, arī nākamajos Latvijas čemponāta posmos noteikti startēsim kopā, tāpat gatavosimies "Challenger" turnīram Igaunijā."

Artūrs Kiseļevs: "Salīdzinājumā ar pirmās kārtas spēli, kad mēs zaudējām Viktoram ar Tomu finālā nospēlējām daudz veiksmīgāk. Pirmajā spēlē Viktors mūs apspēlēja praktiski vienatnē un arī servēja spēcīgāk. Noteikti, ka par sevi lika manīt arī nogurums, taču fināls ir fināls. Par to, ka varam cīnīties praktiski ar visiem pārliecība radās pēc spēlēm pret Jāni Šmēdiņu un Marnicu kā arī Grīnbergu un Pēdu. Finālā noteikti mums palīdzēja veiksme, spēle bija ļoti līdzīga, abi dueti spēlēja labi. Pirms šīs sezonas esam ieguldījuši lielu darbu apjomu. Trenējāmies ļoti nopietni, tāpat bijām divos turnīros Igaunijā - Pērnavā un Tartū. Tur gan nācās samierināties ar dalītām piekto un sesto vietu. Prieks, ka šis mūsu darbs ir attaisnojies un nesis augļus."

     [+] [-]

, 2008-06-30 12:05, pirms 16 gadiem
Nu tagad tik jākāpina uzņemtais temps!
Galvenais nenolūzt un neapstāties.

     [+] [-]

, 2008-06-30 12:06, pirms 16 gadiem
Juus esat pashi labaakie...
Slēpts komentārs: manic

  +4 [+] [-]

, 2008-06-30 13:02, pirms 16 gadiem
manic rakstīja: Domā man līdz! Mums jānotic –
Spārni un vējš pasargāt spēs.
Skaties, cik daudz mākoņu sauc!
Sirds bailēs trīs... Lido tiem līdz!

te dazham labam iet ciet. iespējams vajag parādīties dakteriem.

     [+] [-]

, 2008-06-30 14:30, pirms 16 gadiem
prima rakstīja: te dazham labam iet ciet. iespējams vajag parādīties dakteriem.

Pilniigi labs!
Lai puikas uzlaizj ar Sanju un Maarchu! Peedeejaa posmaa jutiis kas ir kas!

  -3 [+] [-]

, 2008-06-30 17:22, pirms 16 gadiem
Par iekļūšanu pusfinālā mums pretī stājās brāļi Freidenfeldi. Uz šo spēli jau gājām ar lielu pārliecību un zinājām, ka ja nenotiks brīnumi mēs būsim pusfinālā, tā arī notika



reaali uzmiizt FREDIEM

  +3 [+] [-]

, 2008-06-30 21:50, pirms 16 gadiem
M.krams rakstīja: Par iekļūšanu pusfinālā mums pretī stājās brāļi Freidenfeldi. Uz šo spēli jau gājām ar lielu pārliecību un zinājām, ka ja nenotiks brīnumi mēs būsim pusfinālā, tā arī notika



reaali uzmiizt FREDIEM


cepums M.kamam par stulbumu, ja tu vinjus vari vinnet, tad priecajies majas...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-01 15:35, pirms 16 gadiem
tak tie FREDI nejo nevar parādīt,tik braukā pa pasuli un atraujas...lai vienreiz kko jēdzīgu parāda latvija un tad lai dodas kkur tālāk!

     [+] [-]

, 2008-07-01 19:50, pirms 16 gadiem
iisaa rakstīja: tak tie FREDI nejo nevar parādīt,tik braukā pa pasuli un atraujas...lai vienreiz kko jēdzīgu parāda latvija un tad lai dodas kkur tālāk!



pilnigi piekritu: kadas jega aizbraukt uz pasaules posmu, vienu speli padirst un braukt majas!!! nu protams, ja tas naudas ir tik daudz, tad jau nau nekadas vainas, tiri atputas pec... kapec gan ne.

     [+] [-]

, 2008-07-01 21:42, pirms 16 gadiem
cepums M.kamam par stulbumu, ja tu vinjus vari vinnet, tad priecajies majas...
[/quote]

ej .... ainaareen domaa ka es nezinu kur tu dziivo!!!
atradis ar ko jokot te!!
nav tew te nekaadas čuuskass durstiit vai