Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

RSU/MVS kļūst par pēdējo pusfinālisti LČ volejbolā dāmām

RSU/MVS kļūst par pēdējo pusfinālisti LČ volejbolā dāmām
Foto: Entuziastu Volejbola līga

Šodien par noslēdzošo pusfinālisti Latvijas čempionātā volejbolā dāmām kļuva RSU/MVS komanda, kura ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē ar 3-0 uzvarēja MSĢ. Jau šajā nedēļas nogalē tiks noteikta čempione, par ko bez RSU/MVS cīnīsies ''Jelgava'', ''Latvijas Universitāte'' un RVS/LU.

Entuziastu Volejbola līga informē, ka šodien ar spēli starp RSU/MVS un MSĢ noslēdzās Latvijas čempionāta ceturtdaļfināli. Kā pēdējā pusfinālā iekļuva RSU/MVS, kura šodien ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē ar 3-0 (25:18, 25:17, 25:18) uzvarēja MSĢ. Sērijā RSU uzvarēja ar 2-1.

Uzvarētāju labā sērijas trešajā spēlē uzbrukumā labākā bija Annija Jurdža ar 12 punktiem, bet Megija Dambrehte spēli noslēdza ar desmit punktiem. Zaudētajām 13 punkti Katrīnai Strukai, bet deviņi Kristīnei Leskimovičai.

Pusfinālā par zelta medaļām spēlēs RSU/MVS, ''Jelgava'', RVS/LU un "Latvijas Universitātes" komandas. Pusfinālos 2. aprīlī savstarpēji spēkosies RVS/LU pret RSU/MVS, kā arī ''Jelgava'' pret ''Latvijas Universitāti''. Čempione tiks noskaidrota 3. aprīlī.

Vīriešu konkurencē Latvijas čempionāts jau noslēdzies, ceturto reizi pēc kārtas triumfējot Jēkabpils ''Lūšiem''.

Informāciju sagatavoja:
Entuziastu Volejbola līga


Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.