Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Skrūders: "Šmits ir mūsu līderis, bet uzvarēt varam kā komanda"

Piedāvājam "Jēkabpils Lūši" volejbola komandas cēlāja Edvīna Skrūdera viedokli pēc pirmajām trim Latvijas čempionāta finālsērijas spēlēm, pēc kurām jēkabpilieši atrodas iedzinēju lomā pret "RTU/Robežsardze-Jūrmala" volejbolistiem - 1-2.

Vairāk par Latvijas čempionāta finālsēriju volejbolā tiks runāts jau otrdienas vakara raidījumā "Sports tuvplānā", kas savu ceļu pie skatītajiem uzsāks plkst. 17.30.

, 2021-03-30 11:06, pirms 3 gadiem
Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?
, 2021-03-30 12:16, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?
Starp citu arī komentēja, ka par vairākiem jaunajiem talantiem esot interese no spēcīgiem Eiropas klubiem, vai ir kāda info par šo?

p.s. Paldies par interviju, beidzot saspringta finālsērija, kuru interesanti vērot un labs volejbols.
, 2021-03-30 14:11, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?
Viennozīmīgi. Desmitgades labākā Latvijas volejbola čempionāta finālsērija. Esam šo apsprieduši ar Kasparu arī zem četrām acīm
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.