Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei turnīrs beidzies

Jānis Celmiņš

Zaudējumu FIVB Pasaules kausa posmā Spānijā piedzīvojušas Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras šīs dienas otrajā pamatturnīra spēlē atzina Sāras Golleras un Lauras Ludvigas (Vācija) pārākumu un no turpmākās cīņas izstājās.

Jau ziņojām, ka šodien Inguna Minusa un Inese Jursone ar zaudējumu iesāka FIVB pasaules kausa posma pamatturnīru, kurš šajā nedēļā risinās Spānijas pilsētā Barselonā. Pirmajā sacensību kārtā latvietes ar 1:2, spraigā cīņā atzina Marijas Klāras Salgado un Karolīnas Solbergas Salgado pārākumu un nokļuva zaudētāju zarā.

Arī tur latvietes piedzīvoja zaudējumu cīņā ar Vācijas duetu Sāru Golleru un Lauru Ludvigu un no tālākās cīņas par augstākām vietām izstājās. Spēles rezultāts 0:2 (19:21, 16:21).

Līdz ar šo zaudējumu Latvijas čempionēm Spānijas posmā nācās samierināties ar dalītu 25. vietu, iegūtiem 60 reitinga punktiem un nopelnītiem 1800 ASV dolāriem.

Nākamais starts Inesei un Ingunai paredzēts "Nestea" Eiropas čempionāta ceturtajā posmā Hāgā no 29. maija līdz 1. jūnijam. Šīs sacensības latvietes sāks ar pamatturnīru 30. maijā. Jau ziņojām, ka iepriekšējā Eiropas čempionāta posmā latvietes izcīnīja augsto 4. vietu.

Izmantotie resursi:
fivb.com