Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Freidenfeldei un Krastiņai dalīta 9. vieta "Satellite" turnīrā Polijā

Jānis Celmiņš

Freidenfeldei un Krastiņai dalīta 9. vieta "Satellite" turnīrā Polijā
Zita Freidenfelde un Anete Krastiņa
Foto: fivb.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē (25. - 27. jūlijs) Polijas pilsētā Gdaņskā risinājās FIVB "Satellite" turnīrs pludmales volejbolā. Dalītu devīto vietu tajā izcīnījušas Latvijas pludmales volejbolistes Zita Freidenfelde un Anete Krastiņa.

Mūsu meitenes sacensības iesāka ar pamatturnīru. Sacensību sākums gan nebija tik veiksmīgs kā gribētos. Sacensībās ar piekto numuru izliktās Freidenfelde / Krastiņa pirmajā kārtā ar 0:2 (15:21, 18:21) piekāpās mājiniecēm Kancarcikai / Kurikai un nonāca tā sauktajā zaudētāju zarā.

Tur latvietēm pretī stājās norvēģietes Āsena un Mīra. Spraigā trīs setu cīņā ar 2:1 (19:21, 21:16, 15:11) pārākas šajā spēlē bija latvietes. Cīņā par augstākām vietām, latvietēm ceļu aizšķērsoja vēl viens mājinieču duets - Eska / Filipa. Šajā spēlē nācās piekāpties ar rezultātu 0:2 (15:21, 20:22) un samierināties ar dalītu 9. vietu.

Izmantotie resursi:
fivb.com