Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņiem pirmais zaudējums Eiropas čempionātā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņiem pirmais zaudējums Eiropas čempionātā
Jānis Šmēdiņš uzbrukumā
Foto: fivb.com

Portugāles pilsētā Ešpinjo noslēgumam tuvojas Eiropas U-23 čempmionāts pludmales volejbolā. Pirmo zaudējumu tajā piedzīvojuši Latvijas pludmales volejbolisti Toms un Jānis Šmēdiņi.

Kuldīdznieki līdz trešajau turnīra kārtai bija cīnījušies bez zaudējumiem un šodien cīņā par iekļūšanu pusfinālā Tomam un Jānim Šmēdiņiem pretī stājās Vācijas otrais duets Erdmans / Firdcheifs.

Pirmajā setā latvieši guva vien 16 punktus un piekāpās Vācijas duetam ar 16:21, taču otrajā cīņa izvērtās krietni vien sīvāka. Seta galotnē Vācijas duets bija ieguvis trīs punktu pārsvaru un no uzvaras mačā viņus šķīra tikai viens punkts (20:17). Šajā brīdī kuldīdznieki nepadevās un cīnījās līdz galam izlīdzinot rezultātu 20:20. Pēc brīža jau brāļiem bija setbumba (21:20), taču viņi nespēja to izmantot. Seta galotnē Šmēdiņiem bija vēl trīs iespējas noslēgt setu savā labā (22:21, 23:22, 24:23), taču to izdarīt viņiem vācieši neatļava uzvarot setu ar 26:24, tādejādi svinot uzvaru visā spēlē ar 2:0.

Nu latviešiem pusfinālā jācenšas iekļūt pa zaudētāju zaru. Tur viņiem atkal pretī stāsies Vācijas duets. Šoreiz tie būs Fukss / Kacmareks.

Sliktā ziņa ir tā, ka nelielu kājas savainojumu guvis Jānis Šmēdiņš (attēlā), kuram pēc vakardienas spēlēm sāp celis. Situācija nav viegla, taču brāļi nepadosies un spēli par iekļūšanu pusfinālā (zaudētāju zarā) sāks.

  +3 [+] [-]

, 2008-07-26 19:27, pirms 16 gadiem
Būs viss kārtībā, vajag tikai cīnīties līdz galam.....
Es zinu ka jūs to varat!!!!