Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: maarist.

Foto: Nacionālās līgas fināls

Sērijā par čempionu titulu "Jēkabpils Lūšiem" vēl viena uzvara (FOTO)
Informācijas avots: Lāsma Irša


RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.
Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala
2

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" izcīna Latvijas volejbola čempionāta bronzas medaļas

RTU/“Robežsardze/Jūrmala” šodien Jūrmalā “Optibet” Latvijas čempionāta vīriešiem spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:11, 25:9, 25:22) pieveica VK “Piejūra”/MSĢ, uzvarot vienīgajā spēlē par trešo vietu un izcīnot līdz ar to bronzas medaļas.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvija Eiropas U-18 čempionāta atlases turnīru Rīgā beidz ar uzvaru pār Ungāriju

Latvijas volejbolisti šodien Rīgā Eiropas U-18 čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas sacensības beidza ar uzvaru, ar 3-1 (25:23, 23:25, 25:23, 25:15) pieveicot Ungāriju, bet finālturnīram kvalificējoties Turcijai un Austrijai.