Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pasaules līgas "Final six" turnīrā startēs arī Japāna

Jānis Celmiņš

Pasaules līgas "Final six" turnīrā startēs arī Japāna
Japānas izlases volejbolisti
Foto: fivb.com

Starptautiskā volejbola federācijas tā saukto "wild card" uz Pasaules līgas Final Six turnīru, kurš no 23. - 27. jūlijam risināsies Riodeženeiro piešķīrusi Japānas vīriešu volejbola izlasei.

Jau ziņojām, ka Pasaules līgas "Final Six" turnīrā startēs tā organizētāj valsts Brazīlija. Tāpat vietu finālsacensībās jau priekšlaicīgi nodrošinājuši ASV un Krievija volejbolisti, kuri izīnīja uzvaras B un C apakšgrupās.

Šodien kļuvis zināms, ka Starptautiskā volejbola federācijas "wild card" uz Pasaules līgas "Final Six" turnīru ieguvusi Japānas izlase. "Katru gadu ir ļoti grūti izvēlēties, kurai no izlasēm piešķirt šo iespēju startēt Pasaules līgas finālsacensībās. Šogad, īsi pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm mums bija jāpieņem ātrs lēmums, kam piešķirt "wild card". Japānas volejbola dzīves veidtāji apliecināja, ka spēs nodrošināt laba līmeņa televīzijas tiešraides un tas bija viens no galvenajiem iemelsliem, kāpēc uzaicinājums tika dots viņiem," teica Starptautiskās volejbola federācijas prezidents Rubens Akosta.

Ļoti tuvu iekļūšanai sacensību "Final Six" turnīrā ir Francijas un Serbijas izlases, kuras cīnās A apakšgrupā, bet D apakšgrupā vislabākajās pozīcijās atrodas Polijas vīriešu volejbola izlase.

Atgādināsim, ka šajā nedēļas nogalē tiks izspēlētas pēdējās pasaules līgas pamatsacensību spēles, bet jau tagad kļuvis skaidrs, ka ārpus Pasaules līgas "Final Six" turnīra palikušas tādas volejbola lielvalstis kā Itālija un Bulgārija.

Sestdienas (19. jūlija) vakarā Latvijas volejbola draugiem TV6 ekrānos būs iespēja vērot Pasaules līgas C grupas spēli starp ASV un Bulgārijas izlasēm.

A grupa:

1. Brazīlija 8-2
2. Francija 6-4
3. Serbija 5-5
4. Venecuela 1-9

B grupa:

1. Krievija 9-1
2. Itālija 6-4
3. Kuba 5-5
4. Koreja 0-10

C grupa:

1. ASV 9-1
2. Bulgārija 6-4
3. Spānija 3-7
4. Somija 2-8

D grupa:

1. Polija 7-3
2. Ķīna 5-5
3. Ēģipte 4-6
4. Japāna 4-6

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-07-16 12:00, pirms 16 gadiem
Vini var sagādāt pārsteigumu un nepalikt pēdējie. Kapteinim ir ap 40, tātad ļoti pieredzējis cilvēks, kas spēj nomierināt jaunos. 2-3 spēlētāji, kas izceļas tieši uzbrukumā un, jka aiziet, tad var būt kaut kas.

  -3 [+] [-]

, 2008-07-16 12:17, pirms 16 gadiem
Über

     [+] [-]

, 2008-07-17 13:20, pirms 16 gadiem
Tīri un vienīgi naudas lieta, jo jAPāNA DāSSNI SPOnSORē pASAULES VOLEJU. japāņus FIVB bīda visur max cik tik iespējams. Visi olimpiskie atlases turnīri tika uztaisīti pilnīgi pēc scenārija, lai japāņi kvalificētos. Arī Vildes vīri "Daugavas" CSN ar tiem varētu pacīkstēties...