Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izspēlētas kārtējās Pasaules līgas spēles

Jānis Celmiņš

Izspēlētas kārtējās Pasaules līgas spēles
Krievijas volejbolisti var priecāties
Foto: fivb.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē izspēlētas kārtējās Pasaules volejbola līgas spēles. Kārtu pirms pamatturnīra noslēguma kļuvušas zināmas jau trīs izlases, kuras ieguvušas ceļazīmes uz turnīra "Final Six" sacensībām.

Jau ziņojām, ka turnīra "Final Six" turnīrā kā tās organizatori startēs Brazīlijas izlases volejbolisti. Pēc aizvadītās nedēļas nogales spēlēm Brazīlijas izlasei pievienojušās Krievijas un ASV izlases, kuras jau nodrošinājušas pirmās vietas attiecīgi B un C grupās.

A grupā otro ceļazīmi uz Riodeženeiro sadalīs Francijas un Serbijas izlases, bet D grupā ļoti tuvu uzvarai ir Polijas volejbolisti.

Vienu izlasi uz "Final Six" turnīru "sūtīs" Starptautiskā volejbola federācija, piešķirot kādai no valstu izlasēm tā saukto "wild card". Pēdējos piecos gados Pasaules līgā uzvarējusi Brazīlijas izlase, kura ir galvenā favorīte uz uzvaru arī 2008. gadā.

Par lielāko kārtas pārsteigumu aizvadītajā nedēļas nogalē parūpējās Somijas volejbolisti, kuri piecos setos apspēlēja Bulgārijas izlasi, tādejādi izcīnot otro uzvaru C grupā.

A grupa:

1. Brazīlija 8-2
2. Francija 6-4
3. Serbija 5-5
4. Venecuela 1-9

B grupa:

1. Krievija 9-1
2. Itālija 6-4
3. Kuba 5-5
4. Koreja 0-10

C grupa:

1. ASV 9-1
2. Bulgārija 6-4
3. Spānija 3-7
4. Somija 2-8

D grupa:

1. Polija 7-3
2. Ķīna 5-5
3. Ēģipte 4-6
4. Japāna 4-6

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja