Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: dakots

Sieviešu izlases problēmas

Mūsu izlase vizuāli izskatījās sliktāk par sāncensēm.

Sievietes ir sievietes! Viņu izskats ir veiksmes atslēga ne tikai visā dzīvē, bet arī sportā.
Skaistākās, izskatīgākās saņem labākos līgumus, par viņām raksta mediji, nesmukās nevienu neinteresē - tāds ir sieviešu sports.
Mūsu meitenes Daugavpilī uz pretinieču fona izskatījās briesmīgi. Visām ir smuks augums, garas kājas, bet nav stila, kas piesaista acis.
Skatoties sieviešu volejbolu, maz interesē rezultāts, jo spēles elementos un jaudā viņas nevar konkurēt ar vīriem, tāpēc būtiskais šo spēļu vērošanā ir estētika un sieviešu skaistums.
Daugavpilī mirdzēja bosnietes, kurām gan spēļu forma ar baltajām getrām, gan sakoptais izskats bija pārāks par pārējām izlasēm.
Ko nozīmē labs izskats, ja māk spēlēt volejbolu?
Tas dod iespējas spēlēt augstākajā līmenī - Turcijā, Azerbaidžānā, Itālijā utt...
Kāpēc? To variet prasīt turku, azerbaidžāņu faniem, kur visi gandrīz ir vīrieši...nu, tāda ir kārtība šajās valstīs, kur zeļ dāmu volejbols...
Nezinu, varbūt mūsu izlases izskatu ietekmēja pandēmija, kad nevarēja apmeklēt frizieri, stilistu utt...varbūt mūsu meitenēm, kuras nepelna naudu ar volejbolu, nav līdzekļu tam, bet tas jautājums ir jārisina federācijai!
Kāpēc nepiedāvāt, piemēram, kosmētikas firmai 'Madara" kļūt par sponsoru izlasei un mūsu skaistās, brīnišķīgās meitenes neizveidot par princesēm, kuras neatpaliktu no bosnietēm?
Uz priekšu!


, 2021-05-13 00:36, pirms 3 gadiem
Tam ir domāts p0rno un apakšveļas modes žurnāli, tur tu vari piesaistīt acis un baudīt estētiku, cik uziet. Volejbolistēm nav jārūpējas par tavām estēta vēlmēm.
, 2021-05-13 08:19, pirms 3 gadiem
Kur tik stulbu rakstu var sacerēt!? Kaut kāds dračītais.
, 2021-05-13 18:32, pirms 3 gadiem
Izskatās ka neandertālieši tomēr vēl nav pilnībā izmiruši un turpina eksistēt paralēli normāliem cilvēkiem.
, 2021-05-15 09:02, pirms 3 gadiem
Advansētais izskats kaut kādā mērā atkarīgs no ienākumu līmeņa. Bagātas sievietes nerēti ir tā uztjūnējušās, ka gāž no kājām!

Pretinieču izlasēs vairākas spēlē augsta līmeņa klubos un saņem ļoti labu algu. Latvijas izlase tādas nav nevienas!
, 2021-05-19 10:40, pirms 3 gadiem
točka rakstīja: Advansētais izskats kaut kādā mērā atkarīgs no ienākumu līmeņa. Bagātas sievietes nerēti ir tā uztjūnējušās, ka gāž no kājām!

Pretinieču izlasēs vairākas spēlē augsta līmeņa klubos un saņem ļoti labu algu. Latvijas izlase tādas nav nevienas!
par to jau runa - lai nokļūtu bagātajos klubos, ir ne tikai labi jāspēlē, bet arī labi jāizskatās!
Nesaprotu, par ko te uzbrauc man komentētāji - raksta doma bija, ka komandai vajag sponsoru no parfimērijas ražotājiem un nevis naudā, bet lai piestrādā pie meiteņu izskata, lai viņas būtu konkurētspējīgākas nokļūt labos ārzemju klubos!
Kritika no manis ir volejbola savienībai, kura nav piesaistījusi , piemēram, firmu "Madara" !
, 2021-05-20 03:31, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: par to jau runa - lai nokļūtu bagātajos klubos, ir ne tikai labi jāspēlē, bet arī labi jāizskatās!
Nesaprotu, par ko te uzbrauc man komentētāji - raksta doma bija, ka komandai vajag sponsoru no parfimērijas ražotājiem un nevis naudā, bet lai piestrādā pie meiteņu izskata, lai viņas būtu konkurētspējīgākas nokļūt labos ārzemju klubos!
Kritika no manis ir volejbola savienībai, kura nav piesaistījusi , piemēram, firmu "Madara" !
Ja tā tiešām ir volejbola realitāte, tad Tev pašam nešķiet, ka kaut kas tur nav kārtībā? Kā jau teicu, priekš mūžīgajiem siekalniekiem ir speciālas profesijas domātas, pieaugušam cilvēkam tā kā būtu jāmāk pārslēgties un nemeklēt to pašu visās citās profesijās. Volejbolistes ir priekš tam, lai tu skatītos volejbolu, nevis siekalotos uz gaļu. Kur nu vēl prasīt latvietēm speciāli tjūnēties priekš kaut kādiem azeriem vai turkiem. pff
, 2021-06-02 16:00, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Ja tā tiešām ir volejbola realitāte, tad Tev pašam nešķiet, ka kaut kas tur nav kārtībā? Kā jau teicu, priekš mūžīgajiem siekalniekiem ir speciālas profesijas domātas, pieaugušam cilvēkam tā kā būtu jāmāk pārslēgties un nemeklēt to pašu visās citās profesijās. Volejbolistes ir priekš tam, lai tu skatītos volejbolu, nevis siekalotos uz gaļu. Kur nu vēl prasīt latvietēm speciāli tjūnēties priekš kaut kādiem azeriem vai turkiem. pff
izklausās, ka sievietes Tevi neinteresē..esi gejs?
, 2021-06-03 13:34, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: izklausās, ka sievietes Tevi neinteresē..esi gejs?
Nu bet protams, Dakot. Un sportu skatos TIKAI tāpēc, ka Porziņģis un Bertāns ir baigi smukie čaļi. Drīz būs euro, katru dienu vairākas spēles, 2x45 min, oi, ka būšu nodročījies.

Tev 15gadīgais mazdēls profilu nospēra vai kas pa lietu?
, 2021-06-03 18:50, pirms 3 gadiem
Ok, atvainojos, bet mēs runājam par 2 dažādām lietām...vīru sports, izņemot tur dažus veidus, sasniedz maksimumu no tā, ko cilvēks spēj - tāpēc skatāmies un fanojam, jo tie tiešam ir paši labākie....vīru sportā galvenais ir rezultāts, kamēr sieviešu sports ir kaut kas pavisam cits...gandrīz var salīdzināt ar paralimpisko, jo rezultāti ne tuvu nav vīru sportam, sievietes nevar konkurēt ar vīriem rezultātos, bet tur ir cita fiška, lai to vērotu...jā, tā ir erotika un dažreiz pat "p0rn0grāfija", ja runa par rezultātiem... un jā, sieviešu sports ir skatāms, ja tas labi noformēts, kad prieks ne par rezultātu, bet sieviešu skaistumu, daili...un mūsu volejbola federācijai būtu jāsameklē sponsors, kurš parūpētos par mūsu skaisto meiteņu izskatu!
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".