Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Izredzes ir 50 pret 50"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Izredzes ir 50 pret 50"
Inguna Minusa
Foto: eurobeachtour.com

"Visa cīņa vēl priekšā un viss izšķirsies pēdējā posmā, iespējams pat pēdējā spēlē," pirms došanās uz sezonas pirmo "Grand Slam" posmu pludmales volejbolā izredzes iegūt ceļazīmi uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm rezumē viena no Latvijas labākajām pludmales volejbolistēm Inguna Minusa.

Jau ziņojām, ka šī brīža spēcīgākais Latvijas dāmu pludmales volejbola duets Inguna Minusa un Inese Jursone pirmajā sezonas "Grand Slam" posmā Berlīnē sāks ar pamatturnīru, jo viņām organizatori piešķīruši "wild card".

Lai uzzinātu kāds ir mūsu dāmu dueta noskaņojums pirms pirmā sezonas FIVB "Grand Slam" posma, sazinājāmies ar vienu no mūsu pludmales volejbolistēm Ingunu Minusu.

"Trenējamies aktīvi. Ir iestājusies tāda kā neliela rutīna, taču apzinamies, ka visi izšķirošie notikumi, lai kvalificētos olimpiādei vēl priekšā. Tāpat kā puišiem arī mums viss mainās pēc katra turnīra - vienu brīdi esam olimpisko spēļu dalībnieku sarakstā, otru atkal esam aiz strīpas. Skaidrs ir viens, ka visa cīņa vēl priekšā un viss izšķirsies pēdējā posmā, iespējams pat pēdējā spēlē. Ar veselību paldies dievam viss ir kārtībā (trīs reizes nospļaujas pār plecu), jāturpina cīņa. Ar sirdi un dvēseli ticu, ka mēs varam aizbraukt uz Pekinu, taču redzu arī to, ka pārējās mūsu konkurentes nebūt nesnauž, visas gatavojas ar vien nopietnāk. Ticība, ka mums izdosies mūs, protams, nepamet un ceru, ka nepametīs līdz pat pēdējam brīdim. Izredzes ir 50 pret 50," pastāstīja Minusa.

"Tāpat kā puišiem (Pļaviņam / Samoilovam) arī mums sacensības Berlīnē sākas trešdien - mums ar pamatturnīru, viņiem ar kvalifikāciju. Ceļā dodamies jau rīt, nezinu gan vai arī puiši lidos kopā ar mums, vai arī ar rīta reisu," noslēgumā teica Minusa.

     [+] [-]

, 2008-06-09 13:29, pirms 16 gadiem
cerams ka redzeesim augustaa vinjas pekinaa!
lai veicas!