Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Latvijas sieviešu volejbola izlases treneris: "Gribu, lai rādām visu, ko esam iemācījušies"

Latvijas sieviešu volejbola izlases treneris: "Gribu, lai rādām visu, ko esam iemācījušies"
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc vakardienas Latvijas sieviešu volejbola izlases zaudējuma dānietēm Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē trijos setos Latvijas izlases treneris Daniele Kaprioti izteicās, ka vēloties, lai izlases spēlētājas varētu laukumā parādīt visu, ko ir iemācījušās.

Vakar informējām, ka 2023. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Latvijas sieviešu volejbola izlase trīs setos izbraukumā zaudēja Dānijai – 17:25, 17:25, 24:26. Savukārt augusta beigās savā laukumā mūsu izlases meitenes spraigā piecu setu cīņā pārspēja dānietes - 25:21, 25:23, 17:25, 20:25, 16:14.

“Salīdzinot ar pirmo spēli, Dānija šodien spēlēja labāk. Šodien dažas mūsu spēlētājas nebija ierastajā kondīcijā, bet tas ir normāli. Ceru, ka, aizvadot arvien vairāk spēļu, varam labāk tikt galā ar šo situāciju. Manuprāt, ir daudzi iemesli, kāpēc spēle šodien bija tāda,” pēc mača teica Latvijas izlases treneris Daniele Kaprioti.

“Pirmie divi seti bija tiešām sarežģīti. Šodien servju uzņemšana nebija tik laba kā parasti. Dānija servēja pietiekami labi, un varbūt mēs nebijām tikpat labi kā vienmēr enerģētiskā un koncentrēšanas līmenī. Tomēr trešajā setā mums sāka veikties nedaudz labāk. Trešais sets mums ir jāatceras, jo tobrīd bija sarežģīti mainīt spēles gaitu, taču meitenes, kā viņas ir to darījušas visos šajos piecos mačos, turpināja spēlēt, kā ieradušas, un cīnīties par uzvaru.”

“Pēdējais pretinieks šajā ciklā Slovākija ir patiešām spēcīga komanda, labākā rangā no šīs grupas, kaut arī pirmajā mačā zaudēja Spānijai. Vēl nezinu šodienas rezultātu. Mums ir jāspēlē. Gribu, lai mēs finišējam ar domu, ka mēs šajā spēlē rādām visu, ko šajos mēnešos esam iemācījušies. Ja mēs to izdarīsim, varam teikt, ka mazs solītis ir sperts. Tāds ir mērķis,” par svētdienas maču saka treneris..

Pēdējo spēli kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase “Rimi” Olimpiskajā centrā Rīgā aizvadīs šo svētdien,11. septembrī, ar Slovākiju.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols


, 2022-09-09 08:06, pirms 2 gadiem
Var parādīt tikai dupsīšus,jo iemācījušas nav neko!!!
, 2022-09-09 15:54, pirms 2 gadiem
Gudrs lēmums ir pieņemt tagadni un virzīties uz priekšu soli pa solim. Pēc katras spēles izdariet secinājumus. Citādi tagad šie smaidi pēc katras zaudētās punkta izskatās pēc pilna bezspēkā smaida. Ieteikums itāļu komandierim piezvanīt Dāņu trenerim un noskaidrot, kā viņam tas izdevās.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.