Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gustavo Kuertēns atbalsta draudzeni "bīča" laukumos

Jānis Celmiņš

Gustavo Kuertēns atbalsta draudzeni "bīča" laukumos
Karolīna Salgado un Gustavo Kuertēns
Foto: fivb.com

Jau ziņojām, ka Polijā notiekošajā FIVB Pasaules kausa posmā pludmales volejbolā dāmu konkurencē uzvaru svinēja Anna Paula un Šelda no Brazīlijas, bet trešo vietu izcīnīja pazīstamā tenisista Gustāvo Kuertēna draudzene Karolīna Salgado.

Trīs kārtējais "Roland Garros" turnīra uzvarētājs tenisists Gustavo Kuertēns, kurš šogad Francijas tenisa māla laukumos atvadījās no tenisa karjeras atbalstījis savu draudzeni Karolīnu Salgādo FIVB Pasaules kausa posmā Polijā.

"Esmu redzēsjis vairākas viņas (Karolīnas Salgado) spēles Brazīlijā, taču šī bija pirmā reize, kad vēroju viņas spēles FIVB Pasaules kausa posmā. Šis bija lielisks piedzīvojums, man liels prieks, ka Karolīnai kopā ar māsu izdevās izcīnīt bronzas medaļas," pēc aizvadītās nedēļas Polijā teica Gustavo Kuertēns.

Marija Klāra un Karola Polijā notiekušajā pasaules kausa posma pusfinālā atzina ASV dueta Vačoldera / Ternere pārākumu, bet cīņā par bronzas godalgām apspēlēja citu Brazīlijas duetu Renatu / Talitu. "Ir liela atšķirība starp tenisu un pludmales volejbolu, taču labas koordinācijas nepieciešamība ir tas kas vieno šos sporta veidus. Lieliskā atmosfēra, mūzika un arī skatītāji te bija lieliski. Es plānoju apmeklēt arī nākamos divus pasaules kausa posmus Berlīnē un Francijā. Man ir liels prieks, ka meitenes izcīnīja bronzas medaļas," teica Kuertēns.

Interesanti, ka arī iepriekšējo bronzas medaļu pasaules kausos Marija Klāra un Karola izcīnīja spēlējot pret šo pašu duetu Renatu un Talitu.

Izmantotie resursi:
fivb.com