Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Mums acīs nebija uzvarētāju dzirkstelīte"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Mums acīs nebija uzvarētāju dzirkstelīte"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.com

"Braukājot apkārt pa posmiem sakrājies nogurums, mums acīs nebija uzvarētāju dzirkstelīte," neveiksmes iemeslus pēc Polijā notiekošā FIVB Pasaules kausa posma pludmales volejbolā meklē Mārtiņā Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā Polijā notiekošā FIVB Pasaules kausa posma kvalifikācijas turnīra barjeru neizdevās pārvarēt mūsu šī brīža spēcīgākajam vīru "bīča" duetam Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Samoilovam. Izšķirošajā trešajā kārtā par iekļūšanu pamatturnīrā mūsu vīri atzina Čehijas dueta Martina Tiči un Petra Benesa pārākumu.

"Grūti nosaukt iemeslus kāpēc zaudējām čehiem un netikām "pamatā." Ir sakrājies nogurums braukājot apkārt pa posmiem, mums acīs nebija uzvarētāju dzirkstelīte. Atslābinājāmies pēc labi nospēlēta posma (iepriekšējā pasaules kausa posmā Barselonā latvieši izcīnīja 5. vietu), pieļāvām kļūdas spēles gaitā, kas beigās tad mums arī neļāva uzvarēt. Čehi nav nekāda "superkomanda", paši vien esam vainīgi, ka zaudējām," portālam eSports.lv pastāstīja Mārtiņš Pļaviņš.

Jautāts par gatavošanos pirmajam sezonas "Grand Slam" turnīram Berlīnē, Pļaviņš teica - "Tagad trenējamies Bulduros un "bīča" laukumos pie Olimpiskā centra, bet jau otrdien lidojam uz Berlīni. Olimpiskajā reitingā pēc Polijas posma mums atkal priekšā ir kanādieši. Jāturpina sezona ar visiem 100% procentiem, jāiet "virsū" un jācīnās!"

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 21:01, pirms 16 gadiem
Kapēc vienmēr viss tiek jautāts Pļaviņam? Kas Samoilovs runāt nemāk?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 21:41, pirms 16 gadiem
Chikotilo rakstīja: Kapēc vienmēr viss tiek jautāts Pļaviņam? Kas Samoilovs runāt nemāk?

laikam jau nee

     [+] [-]

, 2008-06-07 21:56, pirms 16 gadiem
Gena nelauj.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 21:56, pirms 16 gadiem
arii Samoilovs ir runājies... un runās! tikai sakritība, ka pēdējā laikā vairāk ir bijis Pļaviņš!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 22:19, pirms 16 gadiem
paslaik vinji ir 23