Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Svētdien TV6 kanālā Serbija pret Brazīliju

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē turpinās Pasaules volejbola līgas spēles. Tā sauktajā "nedēļas spēlē" (match of the week) spēkiem mērosies divas lieliskas komandas Serbija un Brazīlija. Šo spēli saviem skatītājiem noskatīties piedāvās kanāls - TV6.

Ceturtdien abas šīs A grupas līderkomandas tikās pirmo reizi un uzvaru ar 3:2 svinēja viesi - Brazīlijas izlases volejbolisti. Abas šīs izlases A apakšgrupā šobrīd ieņem otro (Brazīlija) un trešo vietu (Serbija).

Brazīlijas izlase aizvadījusi par spēli mazāk nekā Francijas izlase un tikai tāpēc pēdējo piecu (!) gadu Pasaules līgas uzvarētāji šobrīd A grupā ir otrie. Ja viņiem svētdien izdosies uzvarēt, tad viņi atgriezīsies sev tik ierastajā apakšgrupas pirmajā vietā.

Intrigu spēlei piešķir fakts, ka abu šo komandu līdzšinējās spēles noslēgušās ar rezultātu 3:2 (visas par labu Brazīlijas izlasei). Vai šoreiz Serbijas izlasei izdosies revanšēties?

TV 6 kanāls jau no jūnija vidus ik nedēļas nogali līdz pat jūlija beigām piedāvā noskatīties nedēļas spēli. Serbijas un Brazīlijas izlašu trešo spēli TV 6 skatītājiem savos ekrānos būs iespēja vērot svētdienas (6. jūlija) vakarā pulksten 23.45.

Lieki pieminēt, ka Pasaules līgas ir vienas no prestižākajiem valstu izlašu turnīriem pasaulē. Arī Pasaules līgas kopējais balvu fonds ir visai iespaidīgs - 20 miljoni ASV dolāru.

Spēles komentēs Kaspars Timermanis un Jānis Celmiņš (eSports.lv).

Pasaules līgas volejbolā translāciju kalendārs TV6 kanālā:

06.07. svētdiena, plkst. 23:45 Serbija - Brazīlija
12.07. sestdiena, plkst. 23:50 Polija - Japāna
20.07. svētdiena, plkst. 00:05 Bulgārija - ASV

  +1 [+] [-]

, 2008-07-06 00:34, pirms 16 gadiem
Baigi labi, būs jānoskatās.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-06 00:41, pirms 16 gadiem
vot to es saprotu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: vamos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: vamos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-06 10:32, pirms 16 gadiem
Vēlāk jau nevarēja ielikt.Jaskatas pa PlanetaSport tiešraide
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja