Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalna “Olympiakos” spraigā cīņā zaudē CEV Čempionu līgas kvalifikācijas spēlē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Egleskalna “Olympiakos” spraigā cīņā zaudē CEV Čempionu līgas kvalifikācijas spēlē
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Hermana Egleskalna pārstāvētā Grieķijas komanda Pirejas “Olympiakos” vakar izbraukumā aizvadīja Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas trešās kārtas pirmo spēli, kurā ļoti spraigā cīņā tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu Pazardžikas “Hebar”. Latvijas izlases spēlētāja komanda Bulgārijas vienībai zaudēja ar četros setos.

# Pirmo setu ļoti līdzīgā cīņā uzvarēja Bulgārijas klubs ar 26:24. Arī otrais sets tika mājiniekiem, bet jau daudz pārliecinošāk – 25:18.

# Trešajā setā Egleskalna komanda spēja lauzt spēles gaitu un uzvarēt ar 25:20. Ceturtajā setā “Olympiakos” bija tuvu panākumam otro reizi, taču spēli līdz izšķirošajam piektajam setam tomēr neizdevās novest, zaudējot ar divu punktu starpību tāpat kā pirmajā setā – 23:25.

# Līdz ar to mūsu spēlētāja pārstāvētā komanda pirmajā trešās kārtas spēlē piekāpās ar 1:3 (24:26, 18:25, 25:20, 23:25), saglabājot labas cerības uz revanšu ne tikai atbildes spēlē Grieķijā, bet arī divu spēļu summā.

# Egleskalns guva 19 punktus, bet viņa komandā ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Pavle Peričs, abiem pa diviem punktiem gūstot blokā.

# Savukārt mājinieku komandā ar 17 punktiem izcēlās Todors Aleksijevs.

# Nākamo trešdien, 10.novembrī, tiks aizvadīts abu komandu otrs savstarpējais mačs, kurā mājinieki būs Pirejas vienība.

# Atgādinām, ka iepriekšējās divās atlases kārtas spēlēs “Olympiakos” vispirms apspēlēja Bosnijas un Hercegovinas klubu Brčko “Mladost”, bet pēc tam pārspēja Slovākijas komandu Komārno “Rieker UJS”.