Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izloze veiksmīga, viss pašu rokās

Jānis Celmiņš

Izloze veiksmīga, viss pašu rokās
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.com

Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs rīt uzsāks cīņu par iekļūšanu FIVB Pasaules kausa posma (Polijā) pamatturnīrā.

Izloze mūsu labākajam vīru "bīča" duetam bijusi visai veiksmīga. Pļaviņš un Samoilovs kvalifikācijas sacensībās izsēti ar trešo numuru, kas automātiski nozīmē, ka pirmā kvalifikācijas turnīra kārta viņiem ir brīva un pirmo spēli (otrajā kārtā) viņi uzsāks tikai pulksten 15.00 pēc Latvijas laika.

Latvijas čempioni pirmie pretinieki būs Gregora Klimeka / Dominika Vicaka (Polija) un Oleksija Klimara / Andreja Kucmusa (Ukraina) spēles uzvarētāji. Šobrīd ļoti grūti prognozēt šīs spēles iznākumu. Polijas duets šosezon Pasaules kausu apritē nav bijis, bet ukraiņi startējuši vien Zagrebā, kur pamatturnīrā neiekļuva.

Abus šos duetu latvieši ir apspēlējuši. Ar mājiniekiem poļiem Pļaviņš / Samoilovs spēlēja tālajā 2005. gada un guva uzvaru ar 2:0, bet Ukrainas duets tika pārspēts vēl šosezona Zagrebas posma kvalifikācijā.

Ja latviešu ceļu nepārskries melns kaķis, tad kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā viņiem pretī visticamāk stāsies Čehijas duets Martins Tiči un Petrs Beness. Šis duets šosezon startējis divos Pasaules kausa posmos. Itālijā viņiem pamatturnīrā neizdevās iekļūt, bet "savās smiltīs" Prāgā izcīīta 17. vieta. Pļaviņš / Samoilovs ar šo duetu pagaidām nav spēlējis.

Kopumā izlozi Pļaviņš / Samoilovs var vērtēt kā veiksmīgu un izredzes iekļūt sacensību pamatturnīrā ir visai labas.

Divi citi Latvijas dueti brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi un Klāvs Zaļkalns / Jānis Rudzītis sacensības sāks ar pirmo kārtu. Brāļiem Freidenfeldiem pulksten 9.50 būs jādodas laukumā cīņā ar Čehijas duetu Habru / Moniku, bet Zaļkalna / Rudzīša pretinieki pirmajā kārtā (pl. 10.40) būs brazīlieši Alisons / Bernardo, kuri šodien startēja tā sauktajā "country quota" turnīrā un trijos setos apspēlēja Bruno / Masielu.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-06-04 15:06, pirms 16 gadiem
boe ?