Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Divi no sešiem duetiem jau izstājušies

Jānis Celmiņš

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā notiekošajā FIVB Pasaules kausa posmā Polijā savu dalību pieteikuši seši Latvijas pludmales volejbola dueti. Diemžēl diviem dāmu duetiem turnīrs beidzies jau tā kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā.

Jau ziņojām, ka savu dalību Polijas kūrortā Stare Jablonki noetiekošajā psaules kausa posmā pludmales volejbolā pieteikuši seši Latvijas dueti. Vīru konkurencē sacensības ar kvalifikāciju iesāks Mārtiņā Pļaviņš / Aleksandrs Samoilovs, brāļi Mārtiņš un Jānis Freidenfeldi kā arī Klāvs Zaļkalns un Jānis Rudzītis. Dāmu turnīra pamatturnīrā iekļautas Latvijas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone, bet vēl divi dueti (Sallija Salmiņa / Jelizaveta Sičova un Anete Krastiņa / Zita Freidenfelde) sacensības šodien iesāka un reizē pabeidza ar kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu.

Salmiņa / Sičova kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā ar 0:2 (14:21, 14:21) atzina Dānijas dueta Andresenas / Vestregadenas pārākumu, bet Krastiņa / Freidenfelde ar 0:2 (8:21, 9:21) piekāpās Augoustides / Nelas (Dienvidāfrika) duetam.

Rīt sacensības uzsāks visi atlikušie četri Latvijas dueti - Minusa / Jursone sacensības sāks ar pamatturnīru, bet vīri (Pļaviņš / Samoilovs, Freidenfelds / Freidenfelds un Zaļkalns / Rudzītis) startēs kvalifikācjas turnīrā. Pretiniekus mūsu sportisti uzzinās šovakar pēc tehniskās sanāksmes.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-06-03 13:57, pirms 16 gadiem
fivb.org: Olympic Games - men Jāni, vai mūsu puikiem nav vairāk punktu? Aurorā treniņš šodien!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-03 14:09, pirms 16 gadiem
Brex rakstīja: fivb.org: Olympic Games - men Jāni, vai mūsu puikiem nav vairāk punktu? Aurorā treniņš šodien!

nav vēl atjaunot šis rangs... pareizāk sakot ir atjaunots, bet mūsejiem ir drusku "apzagti" punkti! gan jau drīz salabos atbildīgie par to!

p.s. Jā, Aurorā treniņš ir, man liekas...