Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

RVS/LU pārliecinoši triumfē Latvijas sieviešu volejbola meistarsacīkstēs

RVS/LU pārliecinoši triumfē Latvijas sieviešu volejbola meistarsacīkstēs
RVS/LU volejbola komanda. Foto: Rīgas Volejbola skola

Latvijas "Optibet" sieviešu volejbola līgas finālspēlē Jelgavā pārliecinošu uzvaru izcīnījusi "Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitiātes" (RVS/LU) komanda, kas ar 3-0 (13, 18, 22) sakāva mājinieci "Jelgavu".

• Cīņas pirmajā setā rīdzinieces laukuma saimniecēm neatstāja nekādus variantus (25:13), savukārt otrajā setā jelgavnieces plecu pie pleca spēja turēties tikai līdz vidum, kad RVS/LU pie rezultāta 13:13 veica piecu punktu izrāvienu. Turpretim trešajā setā "Jelgava" atspēlējās no septiņu punktu deficīta (7:14), tomēr līdzvērtīgā seta galotnē piekāpās ar 22:25.

• Latvijas čempioņu titulu atguvušās RVS/LU labā pa 16 punktiem guva Kristīne Kramēna un Līve Ēbere. Desmit punktus sakrāja Adelīna Gerliņa. "Jelgavas" sastāvā ar 12 punktiem rezultatīvākā bija Liene Šimkuse.

• Interesanti, ka abās savstarpējās spēlēs Baltijas līgā šosezon pārāka bija "Jelgavas" vienība, kas triumfēja arī šīs sezonas Latvijas kausa izcīņā.

Latvijas meistarsacīkšu bronzas godalgas izcīnīja "Rīgas Stradiņa universitātes/Minusas Volejbola skolas" (RSU/MVS) komanda, turpat Jelgavā ar 3-1 (25:12, 19:25, 25:14, 28:26) pieveica "Latvijas Universitāti" (LU).

• RSU/MVS rindās ar 22 punktiem produktīvākā bija Annija Jurdža. 18 punkti Megijas Dambrehtes rēķinā. Tikmēr LU labā 16 un 15 punktus guva attiecīgi Monta Urbāne un Ginta Vedļa.

Izmantotie resursi:
https://latvf-web.dataproject.c
om/MatchStatistics.aspx?mID=946&ID=33&CID=77&PID=37&type=LegList
https://latvf-web.dataproject.com/M...


, 2022-04-04 06:52, pirms 2 gadiem
Malači! 💐
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.
Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala
2

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" izcīna Latvijas volejbola čempionāta bronzas medaļas

RTU/“Robežsardze/Jūrmala” šodien Jūrmalā “Optibet” Latvijas čempionāta vīriešiem spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:11, 25:9, 25:22) pieveica VK “Piejūra”/MSĢ, uzvarot vienīgajā spēlē par trešo vietu un izcīnot līdz ar to bronzas medaļas.
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvija Eiropas U-18 čempionāta atlases turnīru Rīgā beidz ar uzvaru pār Ungāriju

Latvijas volejbolisti šodien Rīgā Eiropas U-18 čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas sacensības beidza ar uzvaru, ar 3-1 (25:23, 23:25, 25:23, 25:15) pieveicot Ungāriju, bet finālturnīram kvalificējoties Turcijai un Austrijai.