Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei zaudējums arī pret krievietēm

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei zaudējums arī pret krievietēm
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: beach.lv

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone piedzīvojušas vēl vienu zaudējumu FIVB "Grand Slam" pamatturnīrā (Maskavā). Apakšgrupas otrajā spēlē latvietes ar 1:2 piekāpās krievietēm Bratkovai / Ukolovai.

Jau ziņojām, ka Inguna Minusa un Inese Jursone Maskavā notiekošo FIVB "Grand Slam" turnīru iesāka ar zaudējumu pret Grieķijas duetu Arvaniti / Karantasio.

Diemžēl arī otrajā apakšgrupas spēlē latvietēm nācās samierināties ar zaudējumu. Šoreiz latvietes ar 1:2 (24:22, 18:21, 18:20) atzina Krievijas dueta Bratkova / Ukolova pārākumu.

Trešā seta vidū kājas savainojumu guva Inguna Minusa un mūsu duetam nācās prasīt tā saukto medicīnisko pārtraukumu. Pēc šī pārtraukuma gan mūsu dāmas spēli turpināja, bet zaudēja izšķirošo setu. Portāla eSports.lv rīcībā pagaidām nav informācijas par savainojuma nopietnību.

Rīt apakšgrupas pēdējā spēlē pulksten 11.00 Latvijas čempiones tiksies ar Meksikas duetu Kandelasu / Garsiju. Tikai uzvara šajā spēlē latvietēm ļaus turpināt cīņu par augstākām vietām.

Atgādināsim, ka gan Minusa / Jursone, gan Pļaviņš / Samoilovs aktīvi turpina cīņu par ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm. Pirms šī posma vīri bija olimpisko spēļu dalībnieku skaitā, bet dāmas ir pavisam nedaudz aiz strīpas. Kvalifikācijas Pekinas olimpiskajām spēlēm turpināsies līdz 20. jūlijam.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-03 09:33, pirms 16 gadiem
Ļoti cienīgi nospēlēja..tikai nedaudz veiksmes pietrūka