Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Turnīrs Maskavā būs ļoti spēcīgs"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Turnīrs Maskavā būs ļoti spēcīgs"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.com

"Pagājušās nedēļas nogalē cītīgi trenējāmies, tāpēc šobrīd ir uzkrājies neliels nogurums. Jācer, ka līdz trešdienai atgūsimies," īsi pirms došanās uz kārtējo sezonas FIVB "Grand Slam" turnīru pludmales volejbolā portālam eSports.lv teica Aleksandrs Samoilovs.

Sezonas kārtējo Pasaules kausa posmu Maskavā mūsu šī brīža spēcīgākais pludmales volejbola vīru duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs sāks ar kvalifikāciju.

"Pagājušās nedēļas nogalē cītīgi trenējāmies, tāpēc šobrīd ir uzkrājies diezgan liels nogurums. Jācer, ka līdz trešdienai atgūsimies un būsim gatavi kvalifikācijai. Sestdien vien kopā trenējāmies septiņas ar pusi stundas – trīs treniņi un vēl kross. Svētdien no rīta treniņš un vakarā vēl trenažieru zāle. šodien patrenējāmies nedaudz vieglāk, jo rīt jau lidojam uz Maskavu. Turnīrs Krievijā būs ļoti spēcīgs, no vienas puses tas nav labi, taču ja skatāmies attiecībā pret mūsu galvenajiem konkurentiem uz Pekinas ceļazīmes iegūšanu tad arī viņiem būs grūti. Mēs šobrīd esam 24 labāko duetu skaitā, bet tie, kuri nav arī viņiem kaut ko sasniegt būs grūti," īsi pirms došanās uz Maskavu portālam eSports.lv pastāstīja Aleksandrs Samoilovs.

Plašāku interviju ar Aleksandru portāla eSports.lv lietotājiem būs iespēja lasīt jau rīt.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-01 01:53, pirms 16 gadiem
Veiksmi nedaudz vairāk kā bija Norvēģijā! Ja pieturamies pie tā, ja Jums iet kā pa viļņiem, tad Maskavā jānostartē godam! Sasitiet taču pretiniekus, johaidī!

     [+] [-]

, 2008-07-01 10:21, pirms 16 gadiem
Veiksmi un panaakumus Maskavaa!