Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Jaks par pārliecību hokejā, studijām Amerikā, Tambijevu, Hārtliju un Nolanu

Jūs varbūt neticēsiet, bet American Int'l College (Amerikas Starptautiskās koledžas, Springfīlda) 2. kursa students Jānis Jaks knapi pabeidza 6. klasi Iecavas vidusskolā... Tikai mammai apsolot, ka ies prom uz citu skolu, dažos mācību priekšmetos saliktas apmierinošas atzīmes. Toties Rīgas Itas Kazakevičas Poļu vidusskolu viņš beidzis ar vidējo atzīmi - 7,6.

Jāņa piemērs ir unikāls arī hokejā: 2013. gada decembrī netiekot uz pasaules junioru čempionātu, viņš grasījies jau slidas kārt vadzī... Lai pēc nepilna pusgada spēlētu Latvijas nacionālajā izlasē pasaules čempionātā Minskā. Un pēc tam - divas sezonas ASV otrajā spēcīgākajā junioru līgā (NAHL). Tur nopelnot hokejista stipendiju studēšanai un spēlēšanai NCAA. Ar domu par NHL. Un mammas gatavoto auksto zupu. Bez latviešu alus Amerikā viņš varot iztikt, bet šajos Jāņos varbūt kādus divus Valmiermuižas alus izdzeršot. Lai labi garšo! Un ne tikai Jāņiem.

Sarunas garums: 69 minūtes

, 2017-06-20 18:37, pirms 7 gadiem
no sākuma izlasīju Jāgrs.. gandrīz krūzīte no rokām izkrita.. bet nē, Jaks
nu, ja Jaks, tad Jaks