Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Sprintere Bukša izcīna U23 EČ zelta medaļu

Zviedrijas pilsētā Jēvlē notiekošajā U23 Eiropas čempionātā Latvijas sprinta zvaigzne Sindija Bukša šovakar pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu 200 metros.
Video: Sportti Videos / European Athletics
Video: Latvijas Vieglatlētikas savienība
.

, 2019-07-14 00:40, pirms 5 gadiem
Ka tikai iedzert!
, 2019-07-14 11:07, pirms 5 gadiem
Sindija ļoti labi noskrēja distances beigas, jo finiša taisnē ieskrēja reizē ar Rafai, bet beigās viņu noskrēja, tātad bija spēcīgāka un izturīgāka. Un arī brīvāk skrēja, kā pati saka. Vēlreiz apsveicu!
, 2019-07-14 12:25, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Ka tikai iedzert!
tas tomer ir loti liels sasniegums vinnet sadas sacensibas, pilniba pelnijusi nosvinet atlaist nervu sistemu bish, esmu bijis sada limenja sacensibas un zinu kadai spriedzei iet cauri sportists it ipashi ka zini ka cinies par medalju
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.
Mīkols Alekna. Foto: AFP/Scanpix
16

Aleknu ģimene valda jau otrajā paaudzē - 21 gadu vecais Mīkols labo pasaules rekordu

LETA. Lietuvietis Mīkols Alekna svētdien ASV sacensībās "Oklahoma Throws Series" laboja pasaules rekordu diska mešanā, sasniedzot rezultātu 74,35 metri.