Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Foto: Par spīti atceltajam maratonam, svētdien Ņujorkā skrēja tūkstošiem dalībnieku

Ņujorkas maratons, ko piektdien atcēla Ņujorkas varas iestādes un sacensību organizatori, svētdien tomēr notika, tiesa, kā dalībnieku privāta iniciatīva, vēsta Ziemeļamerikas plašsaziņas līdzekļi. Tūkstošiem dalībnieku devās uz Ņujorkas Centrālparku, lai ar skriešanu mēģinātu savākt ziedojumus viesuļvētrā Sendija cietušajiem vai vienkārši izbaudītu svētdienu tā, kā bija to iecerējuši iepriekš. Skrējēju iniciatīvu vēroja arī daudz skatītāju, kas uzmundrināja skrējējus, kā arī padeva viņiem dzērienus. "Seši pilni apļi pa Centrālparku – lūk, jums arī ir maratons. Organizatori atcēla sacensības, taču katrs pats var izlemt vai viņam skriet vai nē," sacīja kāds skrējējs no Dānijas. Citi dalībnieki savukārt skriešanas vietā izvēlējās doties uz visvairāk cietušajiem pilsētas reģioniem, lai palīdzētu cilvēkiem ar humānās palīdzības pakām. Foto: AP/AFP/Scanpix


, 2012-11-11 18:26, pirms 11 gadiem
Ļoti atbalstāms pasākums! Skriet tāpēc, ka Jums patīk skriet! Šis skrējiens aizrauj!
, 2012-11-23 01:31, pirms 11 gadiem
Zinot Ņujorkas ielas, neizskatās, ka skrējiens būtu noticis tikai pa Centrālparku...
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.
Līna Mūze-Sirmā. Foto: Arvis Ertmanis

Mūze-Sirmā sasniedz otro labāko rezultātu Dimanta līgā

LETA. Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā sestdien Ķīnā Dimanta līgas sacensībās, šķēpmešanai esot ārpus ieskaites, sasniedza otro labāko rezultātu.